Viimehetken lahjatärpit hankalille lahjottaville

Aivan kuten joka vuosi USA:ssa asumiseni aikana, myös tänä vuonna hankin suuren osan joululahjoistaAmazon.comista. Siellä virtuaalisupertavaratalossa lahjoja etsiessäni sattui silmääni yhtä sun toista sellaista, mitä voisi hankkia vähän vaikeammille lahjottaville tai epäsuosiossa oleville sukulaisille. Koska elämme näin lähellä joulua ja tiedän, että moni teistä tuskailee vielä puolitutun kumminnaiman tai anopin lahjan kanssa, päätin kerätä Amazonin parhaat tärpit paniikkijouluostosten tekoon. Eli olkaapa hyvät, lahjoja heille jotka kuvittelevat, että heillä on jo kaikkea ja väittävät etteivät tarvitse mitään:

Kouriintuntuva lahja hänelle, joka haaveilee rintojen suurentamisesta, mutta jonka budjetti ei anna leikkaukselle myöten. Vaaleanpunaiset henkselit viimeistelevät sensuellisti asun kuin asun!

 

Oivallinen lahja esimerkiksi IT-osastolla työskentelevälle. ”Ai ettet muka surffannut pornosivuilla silloin, kun koneesi sekosi täysin?” BULLSHIT!!!

Heijastimet ovat historiaa! Lahjo yöjuoksua harrastava ystäväsi pimeässä hohtavilla kengännauhoilla.

 

On aika heittää hyvästit pohjaanpalaneelle joulupuurolle! Anna kävelevälle keittiökatastrofille lahjaksi robottivatkain.

Muista käsienpesu! Verraton ja hyödyllinen lahja aikamiespojalle.

 

Vastapäisen neidin skannaaminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa! Pienet ja huomaamattomat zoomaus-lasit ovat jokaisen ukkomiehen toivelahja!

 

Ei enää leiritulia ja korviavihlovia nuotiolauluja. Jokaisen partiolaisen toivelahja on vinkeän näköinen s’moresien mikropaistaja.

 

Korvateipit ovat hienotunteinen tapa huomauttaa läheiselle, että hänen korvalehtensä lerpattavat tuulessa.

Ei mitään äitien tekemää ruokaa. Yksisarvisenliha on vähärasvaista ja proteiinipitoista, joten se sopii lahjaksi ruokavaliotaan tarkkailevalle.

 

Puuttuuko ystävältäsi seurapiirirakko? Jottei neste nousisi päähän, voit muistaa häntä uusiokäytettävällä, käsilaukussa näppärästi kulkevalla hätäpissapussilla.

 

Onko vika kuulossa vai ymmärryksessä? Jos et ole varma, anna lahjaksi korvavaikkuimuri ja voit sulkea ainakin toisen vaihtoehdoista pois.

Naapurissa itkevälle piltille on kaikkien osapuolien kannalta paras lahja äänenvaimennin. Sopii myös naapurissa tappelevalle pariskunnalle.

 

Tällä lahjasaippualla voit osoittaa homofobiselle, että saattaa se saippua lipsahtaa heteronkin kourasta.

 

Tee nykynuorisosta vieläkin laiskempaa ja hanki kummilapselle lahjaksi iPotty.

 

Onko lähipiirissäsi ikuinen laihduttaja? Näillä aterimilla annoskoot pienenevät kuin itsestään ja tulosta alkaa vihdoin syntyä.

 

Kääri sottapytyn lahjapakettiin mopilla varustetut aamutohvelit ja puhdas väylä jääkaapilta sohvalle on taattu.

 

Miksi hankkia lahjaksi salijäsenyys, kun voit antaa lahjaksi valmiit pakarat? Kääri kuntoilua karttavan pakettiin takapuoli-implanteilla varustetut kalsarit.

 

 

Että tuota, mitäs laitettaisiin?

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.