Liian seksikästä

Joulukiireiden hellittäessä on ollut vihdoinkin aikaa heittäytyä selälleen sohvalle ja selailla läpi kaikki kuukauden aikana postilaatikkoon ilmestyneet naistenlehdet. Kaikkia niitä yltiöseksikkäitä pukeutumis-, tukkalaite-, kunnonkohotus- ja muita höpöhöpö-artikkeleita lukiessa on mittani kuitenkin alkanut vähitellen lähestyä täpötäyttä. Ensi vuoden seksikkäimmät hiusmallit! Seksikäs arkimeikki! Uuden vuoden seksikkäät bileasut! Ensi vuoden tavoite: seksikkäät olkapäät! Uudet, seksikkäät vatsalihasliikkeet! Harrasta seksikkäämpää seksiä! Eivätkä enää ruokalehdetkään tyydy ihan vaan tavalliseen, herkulliseen ja terveelliseen ruokaan, vaan soppakulhossakin täytyy olla jotain seksikästä. Seksikkäät pikkunaposteltavat uuden vuoden juhlapöytään! Syö ruokasi seksikkäästi sormin! Puhumattakaan sitten sisustuslehdistä, joiden mukaan avioliiton pelastus on seksikkäät satiinilakanat! Parempaa seksiä seksikkäässä sängyssä!

Lopulta se viimeinen tilkka täyttymäisillään olevaan mitta-astiaan tuli kai eilen hoitoainetta ostaessani. Suora, seksikäs tukka, kiljui hoitoainepurnukan etiketti. Kun kaapistani löytyy jo entuudestaankin hiuskiinnepullo, joka lupaa ison, seksikkään tukan, en varmasti ehdi ensi vuonna muuta tekemäänkään, kuin paistattelemaan seksikkyyden kuumassa valokeilassa ja harrastamaan seksiä yltiöseksikkäine hiuspehkoineni.

En tiedä kuinka seksikästä teillä siellä Suomessa on, mutta ainakin täällä Amerikassa on enemmän sääntö kuin poikkeus, että naistenlehdet sisältävät toinen toistaan seksikkäämpiä artikkeleita, olipa kyse sitten kulmakarvoista tai piirakkaohjeesta. Korjatkaa toki jos olen väärässä, mutta maalaisjärkeni mukaan seksikäs tarkoittaa seksuaalista viehätysvoimaa eikä sillä ole paljonkaan tekemistä katkarapuvoileipien, hauisliikkeiden tai hoitoaineen kanssa. Tai en minä ainakaan tunnusta, että lihapullat olisivat kohdallani johtaneet seksiin montaakaan kertaa. Ja sen lisäksi, että treenaamisen lopputulos on yltiöseksikäs takapuoli, tulee itse treenaamisenkin näyttää seksikkäältä toimenpiteeltä, aivan kuten kaiken muunkin aina tanssimisesta tiskaamiseen. Naiset eivät meikkaa enää näyttääkseen kauniilta, vaan näyttääkseen seksikkäältä. Tukkaa ei enää harjata takkujen välttämiseksi, vaan seksuaalisen vetovoiman lisäämiseksi eikä vaatteitakaan pueta sääolojen, vaan seksikkyyden perusteella. Nuku, kävele, syö, urheile, pukeudu ja käy vessassa seksikkäästi, kehottavat naistenlehdet.

***

Jos noudattaisin kaikkia naistenlehtien seksikkäitä vinkkejä, olisi päiväni kai jotakuinkin seuraavanlainen:

On vielä aamuyö, kun herään satiinilakanoiden välistä ja vapautan kihartumassa olleen tukkani rullista, haron nopeasti hiustyveä seksikkäästi koholle ja aloitan massiivisen meikkausoperaation. Sipaisen vielä tukkani seksikkäälle pörröponnarille ja vedän pienenpienen urheilutopin ylleni ennen kuin suuntaan aamulenkille. Kiittelen itseäni onnistuneesta ehostuksesta, kun ensimmäisen kilometrin matkalla annan jo kolmannet pakit. Kotimatkalla oikaisen puiston läpi ja otan kaiken ilon irti nurmikkoa kastelevasta sadettajasta. Ollapa nyt tosielämän hidastuskuva.

Suihkun ja kolmen tunnin ehostuksen jälkeen päätän pukea työasuni alle epäkäytännölliset, mutta seksikkäät alusvaatteet, sillä se tuo itsevarmuutta ja jakkupuvun alta pilkottavasta pitsireunuksesta esimiehetkin pitävät – vaikkakin sitten omani on valtameren toisella puolella, naimisissa oleva nainen. Seksikkääseen ulkomuotooni äärimmäisen tyytyväisenä siirryn vähitellen työn äärelle kotitoimistoon. Piinkovana mainosalan ammattilaisena tiedän, että seksi myy. Niinpä taiteilen Hesarin kokosivun moottorisaha-mainokseen turhan tuotekuvan ja -esittelyn sijaan rinnat. Isolla.

Lounastunnin aikaan päätän yllättää mieheni seksikkäällä näppiruoalla. Syötän hänelle pekoniin käärittyjä taateleita ja lopulta taateleiden ja pekonien liiskautuessa allemme, päätämme lounastreffit siihen kauneimpaan. Kun työpäivä ylipitkine lounastunteineen on ohi, suuntaan salille huolellisesti meikattuna, tiukassa ja niukassa treeniasussani. En ole enää aikoihin tehnyt salilla muuta kuin kyykännyt, sillä kiinteät pakarat ovat seksikkyyden a ja o ja kaiken lisäksi takareisien, takapuolen ja selän jumittaessa kunnolla, kävelen kuin ankka seksikkäästi takapuoli pystyssä seuraavat kolme päivää. Lopuksi treenaan vielä lantiopohjan lihaksia ja venyttelen asennoissa, jollaisia ei ole nähty edes Kamasutrassa. Mies kyllä kiittää illalla.

Illasta puheen ollen, varaan meille pöydän kaupungin seksikkäimmästä ravintolasta ja toden totta, paikka on maineensa veroinen. Suussa pyörivät osterit muistuttavat erehdyttävästi genitaalialueiden imeskelyä ja viimeistään bratwurstit saavat intohimoni heräämään todenteolla. Ruoan aiheuttamassa kiihkossa olemme unohtaa laskun maksamisen, kompastumme kotiportaissa ja päätämme iltamme kiihkeään nelituntiseen, jonka aikana käymme läpi kolmisenkymmentä eri asentoa, joita varten olen treenannut ja venytellyt viimeiset neljä vuotta. Itseni yöpuulle puunattuani ehdin vielä ummistaa silmäni muutamaksi tunniksi, ennen kuin uusi, ihanan seksikäs päivä valkenee.

***

Okei, myönnetään, ei minusta ehkä eroottisten novellien kirjoittajaksi olisi. Voitaisiinko siis sopia, että saan syödä ihan vain hyvänmakuista ruokaa, käyttää kauniita vaatteita, tehdä hyvää työtä, nukkua tavallisissalakanoissa, laittaa tukan ihan vaan nätisti ja treenata vaikka sitten voimakkaat olkapäät? Elämä kun on hirveän paljon monipuolisempaa, kun käyttää muitakin adjektiiveja kuin seksikäs.

 

ps. Ja se seksikkäästi suoristava hoitoaine ei kyllä tehnyt tukastani yhtään sen seksikkäämpää kuin muutkaan hoitoaineet. Suoremman kylläkin.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.