Ei ketään kuitenkaan kiinnosta

On jokseenkin inhimillistä kyseenalaistaa asioiden mielekkyyttä aina silloin tällöin, olipa kyse sitten urheilusta, työnteosta, parisuhteesta tai vaikkapa bloggaamisesta. Intohimosta blogin kirjoittamiseen huolimatta, käy mielessäni aina välillä, että onko tässä mitään järkeä. Mitä vanhemmaksi blogini on tullut, sitä enemmän olen ryhtynyt kirjoittamaan lukijaa silmällä pitäen, mutta pysytellen kuitenkin niissä aiheissa, jotka itse koen mielekkäiksi. Harvoin, mutta kuitenkin aina silloin tällöin, on tästä aiheutunut pientä suorituspainetta, epävarmuutta ja joskus kai stressiäkin. Mielessäni kummittelee epävarmuus siitä, että jos nyt kirjoitan tästä tai tuosta, ehkä itselleni tärkeästä, mutta maailmalle melko yhdentekevästä aiheesta, niin kiinnostaako se ketään? Ja mikäli ei, niin mikä järki on käyttää kaikki tämä aika tekstien hiomiseen ja kuvien ottamiseen? Saanko tästä siinä tapauksessa mitään enää itsekään? Mitä jos teenkin tätä aivan turhaan?

Noista tuntemuksista huolimatta päädyn tämän tästä kirjoittelemaan maailmankaikkeuden kannalta varsin turhista asioista, taivastelemaan vuorien kauneutta tai ihmettelemään kahvinjuontitottumuksiani, vaikka julkaisu-nappia painettuani pieni epävarma ääni sisälläni sanookin, että tuskin tämä edes kiinnostaa ketään, ihmiset kun haluavat lukea mediaseksikkäistä aiheista, nähdä vähäpukeisia treenikuvia ja provosoitua veitsenterävistä mielipiteistä.

Sitten se tapahtui. Olin juuri kirjoittanut, kuinka kiipesin kukkulalle ja ajatellut jutun julkaisun jälkeen, että hittojako tämmöisiä kirjoittelen, ettei ihmisiä varmasti voisi vähempää kiinnostaa kotirouvan lenkkeily jossain Jumalan selän takana, kun sähköpostiini saapui yllättävä viesti:

 

”Sinut on valittu ehdolle kevään Aussie Blog Awards -gaalan Readers’ Choice -kategoriaan.”

Hymyilin kai tyhmänä koko aamun. Tuo viesti sähköpostissa kuittasi kaiken epävarmuuden kertaheitolla.Ihmisiä kiinnostaa sittenkin. Siis kiitos teille kaikille lukijoille, teille, jotka olette olleet mukanani ja mielessäni viimeiset 2,5 vuotta. Turha tässä on enää väittää, että tekisin tätä ilman teitä, että Onnenpäivää olisi ilman sen lukijoita. Jo pelkkä ehdolla olo on tunnustuksena sellainen, että se tekee kaikesta tästä vaivannäöstä sen arvoista.

Nyt on teidän tilaisuutenne vaikuttaa edustamani kategorian voittajaan.Ehdolla on monia huippusuosittuja ja hienoja blogeja, joten Onnenpäivä painii varsin komeassa seurassa. Mikäli tunnet, että Onnenpäivä on kuitenkin se, joka tunnustuksensa eniten ansaitsee, anna äänesi täällä ja vinkkaa asiasta myös kavereille. Äänestäminen todella kannattaa, sillä kaikkien äänensä antaneiden kesken arvotaan luksusristeily (arvo 600 €) sekä Aussien tuotepaketti. Voittaja julkistetaan 11.4.2014 järjestettävässä palkintogaalassa.

Mielelläni tapaisin teidät kaikki gaalan virallisilla jatkoilla Helsingin Kellohallissa klo 22-02, jonne kaikki 18 vuotta täyttäneet ovat tervetulleita, mutta valitettavasti tämän vuoden matkabudjettini ei taida antaa myöten yhteen ylimääräiseen Suomen matkaan. Näin ollen joutunen jättämään sekä palkintogaalan että jatkokekkerit välistä, ellei sitten jostain takavasemmalta ilmesty yllättävää sponsoria, joka matkani mahdollistaisi (vink, vink lentoyhtiöt ja matkatoimistot, elämänne tilaisuus saada näyttävää näkyvyyttä!). Ihmettä odotellessa jatkanen samaan tyyliin kuin ennenkin. Kiitos ja anteeksi.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.