Hyviä syitä

Tiedetään. Edellisestä blogi-päivityksestä on aikaa pian 1,5 viikkoa. Suoraan sanottuna tämänkertainen tauko lipsahti roimasti aiottua pidemmäksi, mutta toisaalta oli minulla kyllä mediahiljaisuudelle ihan hyvä syy.

 

Kuten edellisen postauksen lopussa mainitsin, suuntasin reiluksi viikoksi Costa Rican aurinkoon pakoon velvollisuuksia, kiirettä ja oikeastaan vähän kaikkea mitä nyt todellisuuteeni kuuluu. Kun ei luonnollista aikaa blogin päivittämiselle tuntunut reissun aikana löytyvän, päätin lopulta luopua hetkeksi myös bloggaajan roolistani. Niistä viimeisistäkin velvollisuuksista luopuminen loman ajaksi oli lopulta juuri sitä mitä kaipasin. Niin paljon kuin blogin kirjoittamisesta nautinkin, vaatii se silti melkoisen määrän niin aikaa kuin energiaakin ja tuntui hyvältä käyttää kaikki resurssit 100 % itseeni, mieheeni ja ystäviini. Ehkä suonette anteeksi.

Joka tapauksessa, tässä sitä nyt ollaan, kai takaisin todellisuudessa, vaikka tuntuukin vielä siltä, kuin olisin kaiken vapauden jälkeen edelleenkin tuuliajolla. Airoihin tarttuminen olisi kyllä helppoa, kunhan vaan viitsisi soutaa.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.