Pieni matkaopas Kaliforniaan

Minulta on kysytty aina välillä matkavinkkejä tänne Kalifornian suuntaan ja aina silloin tällöin olen juttuja matkailijoita silmällä pitäen blogiin rustannutkin. Mutta kuulkaapa, nyt teille Kalifornian matkailusta kiinnostuneille onkin tiedossa melkoinen tietopläjäys!


Tässä jokin aika sitten kävi nimittäin niin kivasti, että Expedia.fi:n virallinen bloggaaja Elina halusi haastatella minua blogiinsa. Haastattelun seurauksena syntyi melko pitkä juttu, jossa avaan omia suosikkiasioita ja -paikkoja täällä rapakon takana ja vinkkaan matkailijoita siitä, minkälaisia kohteita matkasuunnitelmaan kannattaa lisätä ja mitä reissussa tulisi ottaa huomioon. Kannattaa siis lukaista, ties vaikka sen jälkeen menisi Turkin lomat vaihtoon.

Lue Elinan blogipostaus täältä.
Ps. Lupaan tarjota kymmenelle ensimmäiselle tänne matkaavalle pullakahvit…
…jos tuot tuliaisiksi Fazerin Sinistä.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.