Tammikuun 24. päivä

Niin paljon kuin olenkin sormet ja varpaat ristissä toivonut talvisateita kuivuuden riivaamaan Kaliforniaan, on pakko myöntää, että luontoäidin tälle päivälle järjestämä valohoito teki kyllä terää. Lämpömittari täällä eteläisessä Kaliforniassa kipusi heti aamupäivästä hellelukemiin, lähes kolmeenkymmeneen asteeseen enkä malttanut olla oikaisematta itseäni aurinkotuoliin vielä talviteloilla olevalle takapihalle.

Aurinkoa

Kesää saadaan kuitenkin vielä odottaa enkä ajatellut valjastaa takapihaa vakituiseen käyttöön vielä pariin kolmeen kuukauteen. Mutta mitä lähemmäksi toukokuuta elellään, sitä useammin aletaan taas hätyytellä hellelukemia ja valitettavasti sitä epätodennäköisempää on myös saada niitä paljon kaivattuja vesisateita.

Talvipörriäinen
Talvipörriäinen

Tänään nautin kuitenkin täysin siemauksin auringosta ja niin hullulta kuin se kuulostaakin, aurinko teki hyvää paitsi sielulle, myös Kalifornian talvesta viime aikoina kovastikin ärsyyntyneelle atooppiselle iholleni. Selvästikin se, etten vammautumisten ja sairasteluiden vuoksi ole voinut urheilla juurikaan ulkoilmassa, kostautuu välittömästi iholla.

Jännitti muuten, että mitenköhän on tuon bikinikunnon kanssa, tarve bikineille kun tuli paljon aikaisemmin kuin uskalsin kuvitellakaan. Mutta eipä siihen rantakuntoon pääsyyn lopulta mennyt sen enempää aikaa, kuin mitä kului bikineiden päälle pukemiseen!

Aurinkoa

Tällaista täällä tänään. Ei elämän tarvitse aina pelkkää auringonpaistetta olla, riittää, että on välillä.

3 kommenttia artikkeliin ”Tammikuun 24. päivä

 1. Aah, Arska paistaa taalla meillakin.Mutta Pohjois Karoliinassa on vasta sen verran lamminta (noin +16C) etta se vastaa Suomen helteita heinakuussa.Villapaita ja farkku-kelit siis. Varo vaan kun laitat noin ihania kuvia nayttoon, saattaa tulla hate-mailia kateellisilta sielta Susi-Rajan takaa. Mutta nauti sa bikini-ilmoista, kuvasta ei puutu kuin se mies-tarjoilija joka tuo sulle drinksuja sinne altaalle.

  Tykkää

 2. Sanottava se on, kyllä nää biksukuvat täällä tammikuisessa Helsingissä kateutta herättävät – eivätkä vähiten siksi, että on muuten kauniit bikinit! Itse reissaan Kaliforniassa aina kesäisin, mutta näitä katsellessa voisin jo alkaa suunnitella talvireissua huudeillesi tammikuulle 2016. Alkaahan se valon määrä toki täälläkin lisääntyä, mutta kymmenen lämpöasteen paremmalle puolelle pääsyyn on varmasti kuukausia.

  Mitä rantakuntoon pääsyyn tulee – saman huomasin itsekin nimenomaan viime kesänä Diamond Barissa, kun tuhottuani purkillisen Ben & Jerry’sia vedin biksuja päälle altaalla makoilu mielessäni. Ei se sen kauempaa vie, eikä edes salille ole pakko mennä. 😉

  Tykkää

  • Harmi, että noi Betsey Johnsonin biksut alkavat olla tiensä päässä. Mutta hyvin ovat kestäneet kai jo kolme vuotta.

   Tää tammikuuhan on matkailun kannalta vähän riskialtista aikaa, sää voi olla mitä vaan. Yhtenä päivänä voi olla se hikisesti 12 astetta lämmintä ja seuraavana 30 :/

   Tykkää

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.