Nostan penkistä enemmän kuin…

…kahden täysikasvuisen majavan verran
…Matti Nykänen painaa sixpäkit molemmissa kainaloissa
…tiskikone painaa täyteen ladattuna
…850 kappaletta vanhoja 3110-mallin Nokialaisia
…230 oravaa painaa käpyineen kaikkineen
…seitsemän kaljakorin verran

Monta purkkia rahkaa

…290 purkillisen verran Ehrmannin rahkaa
…puolen neliömetrin verran tiiliseinää
…itse painan.

Penkkasin tänään enemmän kuin koskaan aikaisemmin, reilut 74 kiloa. Olenpa muuten vähän älyttömän ylpeä!

11 kommenttia artikkeliin ”Nostan penkistä enemmän kuin…

  • Olin niin hermona ku läksin yrittämään. Ja oli varmaan hermona se satunnainen salikävijäkin, jonka pyysin varmuuden vuoksi viereen päivystämään, että josko vaikka se tanko ei nousekaan 😀 Mutta kun nousi, niin olihan komee fiilis!

   Tykkää

 1. Onneksi olkoon, itsellä on vielä piiiitkä matka tuohon 🙂 Harmi ettei levytangon ja kiekkojen penkistä nosto ole niin hauskaa katseltavaa kuin noiden esimerkkien joita listasit. Mutta jos otat Seiskaan yhteyden niin varmasti saadaan Matti järkättyä kaljakeissien kanssa sinne päähän. Nokialaiset ja oravat olisi jo varmaan vähän vaikeampi järjestää 😀

  Tykkää

 2. Onnea Anne Amatsooni!!! Ilmoita tulos myos paunoissa niin se on vielakin mahtavampi!! 74 kiloa on noin 163 paunaa,wautsit! Makin ihmettelin miten painavia majavat voi olla….onko toi niitten paino ehka markana :)?

  Tykkää

 3. Mahtavaa! Omat urheiluun liittyvät tarvoitteeni ja ennätykseni ovat aika erilaisia kuin nuo sun (oon HIIT-treenaaja, erityisesti teen kuntopiiri- ja loikka-HIIT:tejä, joten enkat ovat luokkaa ”näin monta burpeeta jaksoin viimeksi, tänään tein NÄIN monta”), mutta tuon tunteen tiedän kyllä, eikä sitä voita mikään.

  Tykkää

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.