Naisellisempi minä

Siitä on kai jo muutama vuosi, kun ensimmäisen kerran puhuimme kuvauksista valokuvaaja-ystäväni Marikan kanssa. Elämässä tuli kuitenkin kaikenlaista viivettä ja kiirettä ja lopulta koko ajatus unohtui, kunnes vain päiviä ennen Suomeen muuttamistani tartuimme vihdoin toimeen.

050116_1050116_2

Marikan kuvaustyyli on hyvin luonnollinen, vaalea ja naisellisen hempeä, eli jotakuinkin vastakohta suurimmalle osalle kuvauksista, joita aikaisemmin olen tehnyt. Juuri tämän vuoksi olin kuvauksista erityisen innoissani, ulkoinen naisellisuuteni kun jää usein salitreenien ja lihasten varjoon.

Meikkiä, muutamaa uutta ripseä ja kiharrettua tukkaa myöhemmin sisäinen naisellisuuteni alkoi kuitenkin olla jo silminnähtävää.

050116_3050116_4

Jo ennen kuvauksia esitin Marikalle toiveen siitä, että hakisimme sellaisia kuvakulmia ja asentoja, joissa lihaksistoni ei pistäisi liiaksi silmään. Niinpä Marika kehotti minua muutamaankin otteeseen painamaan alaspäin ”noita juttuja”, tarkoittaen epäkkäitä.

050116_5050116_6

Vaikka olenkin ihan sinut voimakkaan ja ei-niin-hentoisen kroppani kanssa, kuvittelen silti toisinaan olevani sirompi kuin oikeasti olen. Usein todellisuus paljastuukin minulle juuri kuvien kautta, kun olen kuvitellut näyttäväni hennon naiselliselta, mutta kuvassa jököttääkin harteikas amatsoni. Näissä kuvissa huomio kiinnittyy kuitenkin naiseen. Ei hauiksiin, hartioihin tai reisilihoihin.

050116_7050116_8050116_9

Tykkään ihan hurjan paljon! Kiitos Marika!

 

Kuvat: Marika Tuuli Photography
Karvainen kuvausassari: Coco

 

16 kommenttia artikkeliin ”Naisellisempi minä

 1. Ihania kuvia ja olet kyllä kuvissa naisellinen ja kaunis. Itsekin joskus haaveillut kauniista tarkoituksella otetuista kunnon kuvista, kun tuntuu että useimmiten minusta ei saa onnistuneita kuvia.

  Liked by 1 henkilö

  • Amerikassa moni kuvaaja tarjosi sellaisia ”kuvauspaketteja”, joihin kuului kampauksen tekeminen, meikit ja tietty itse kuvaus. Ilman Marikaa olisin varmaan ostanut sellaisen. Voisi kuvitella, että tuollaisia kuvauspaketteja on nykyisin tarjolla jo Suomessakin. Sellainen olisi varmasti kiva kenelle tahansa naiselle!

   Tykkää

  • 😀 Täällä Suomessa pitäisi varmaan olla niin fitness niin fitness, että kelpaa enää mihinkään malliksi 😛 Leijuu meinaa sen verran vahvana ilmassa tämä fitness-buumi.

   Tykkää

 2. On pitänyt niin monta kertaa kommentoida blogiasi nyt Suomen muuton jälkeen, mutta aina se on vaan jäänyt. Nyt otin hetken ja pakko sanoa, että nämä kuvat on ihan timanttia! Tunnistinkin heti Coconkin sieltä, aaaw, ihana! Ja Marikan upea kuvaustyyli on myös hienosti tunnistettavissa. HUIPPUJA ja huippukauniilta näytät!

  Tykkää

 3. Mitenkään vähättelemättä lihaksikasta olomuotoasi (sillä olet mielestäni yksi parhaimmista motivaatioesikuvista), niin OMG GUUURLL näytät aivan majesteettisen upealta näissä kuvissa! Aivan kuten sanoitkin, aivan erilaista tyyliä kuin normaalisti. Härregud, 5/5.

  Tykkää

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.