Pääsiäisen leivontavinkki: ei näin

Nappasin tuossa menneellä viikolla kauppareissulta mukaani Lidlin oman Liedellä-ruokalehden. Mainitsemisen arvoista on, että lehdykkä tarjoaa paitsi silmänruokaa, myös ihan varteenotettavan näköisiä reseptejä ja vinkkejä. Yksi leivontavinkki pisti kuitenkin lehden sivuilta väsyneelle silmään ja aiheutti hervottoman nauruhepulin. Nimittäin tämä pupusämpylä.

150316_1

Okei, ehkä se olen vaan minä ja ehkä mieheni on vaan ollut liian pitkään reissussa, mutta minä en kyllä näe tuossa kuvassa pupua vaan jotain ihan muuta.

Olen nyt käännellyt ja väännellyt lehteä ja ymmärrän, että ehkä ennen paistamista nuo kaksi pienempää uloketta vielä näyttivät etäisesti kaninkorvilta ja tuo isompi kikkare tuossa keskellä päältä(?), mutta… eih, luoja paratkoon, älkää nyt hyvät ihmiset yrittäkö tehdä sämpylätaikinasta pääsiäispupua, vaikka lehti siihen yllyttääkin. Se söpö pääsiäispupu nimittäin muuntautuu uunissa kuppaiseksi pääsiäismunaksi.

Bon appétit.

 

Ps. Joojoo, olipa mauton juttu. Mutta hei, kivat sulle jos itse pystyt vielä tämän jälkeen nauttimaan pupusämpyläsi naama peruslukemilla.

17 kommenttia artikkeliin ”Pääsiäisen leivontavinkki: ei näin

 1. Selasin samaa lehteä aiemmin myös ja näin tatin näköisen sämpylän kuvassa ja ihmettelin, että miten sienet liittyy pääsiäiseen. Tajusin sitten lukiessa, että vissiin tuon pitäisi esittää pupua..Öö, miten?? Nyt tosin kun mainitsit tuosta toisesta yhdennäköisyydestä, niin kyllä. Juu. Sekin enemmän kuin pupujussi..

  Tykkää

 2. Tsiisus – taitaa olla sulla liikaa aikaa tai puutetta jutuista! Pulla kuin pulla, leipoihan se miehesi jotain kukkapullia, joista voi hyvällä mielikuvituksella ajatella vaikka naisen alapäätä..

  Tykkää

 3. Hyvällä tahdolla näen tuossa pupun, jos ajatus on se, että pupu on kuvattu takaapäin, ja tuo alempi kikkare on pupun häntä, hännästä kun puhuttiin tekstissäkin. Mutta kieltämättä tyylikkäämpiäkin leipomuksia olen nähnyt. 😀

  Tykkää

 4. Ai vitsit, mulla tuli ihan sama mieleen 😄 Olin jo kääntämässä sivua, ja sit ei hetkinen, mitä tossa justiinsa oli? Onks toi …. ? Ai pupusämplylä. No tietty!!! 😎 Kummasta päästä haukkaisit 😂

  Tykkää

 5. Juuri tänään selailin samaista lehtä.. Tyylikäs ja hyvä lehti, mutta tämä pupu jäi minuakin hämmentämään.. Jouduin hetken aikaa käännellä lehtä, että sain tuosta pupun. Enkä tosiaankaan tajunnut, että se olisi pupu takaa päin vaan luulun sitä vain pupun pääksi. Nuo siemenet hämmensi minua vielä entisestään 😀 Hyvä tietää, etten ole ainoa, joka tuohon on kiinnittänyt huomiota 😀

  Tykkää

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.