Kenkämania

Myönnetään, olen hurahtanut kenkiin pahemman kerran. Oikeastaan kenkiin hullaantuminen tapahtui samaan aikaan, kun muutin ison meren tälle puolen ja syykin on selvä. Valikoimat ovat paremmat, hinnat edullisemmat ja kauniita kenkiä voi käyttää vuoden ympäri pilaamatta niitä loskassa ja vesisateessa.

Kenkien suhteen ei Las Vegasin matka pettänyt tälläkään kertaa. Hotellien alakerroissa olevat ostoskeskukset ovat täynnä kenkäkauppoja, joiden valikoimista löytyy kenkiä aina Pradasta halpismerkkeihin. Ei siis tullut yllätyksenä, että päätin tälläkin kertaa tuoda itselleni tuliaiset kenkien muodossa. Ostopäätöksen tekeminen ei kuitenkaan ollut helppoa ja juuri sen oikean kenkäparin löytäminen vaati kymmeniä sovituksia ja kilometritolkulla ravaamista ostoskeskuksesta toiseen.

Niitit ja umpikorot ovat yöelämän tehokkaimmat katseenkääntäjät.

 

Fendin tyylinäyte umpikorkokengistä.

Bakers-nimisessä kenkäkaupassa on aina ale.

Askel olisi varmasti höyhenenkevyt Balenciagan ”siipikengillä”

Näitä Gagamaisia kenkiä oli pakko kokeilla.

Voitko kuvitella, että näillä oli oikeasti hyvä kävellä!

Miu miun bilekengät nätissä rivissä.

Las Vegasin laitamilla olevasta Boot Barnista

löytyy bootseja jokaiseen makuun.

…ja niitä bootseja on PALJON.

Mitkä kengät sitten lopulta lähtivät kanssani kotiin? Tähän ikään mennessä kokemuksen syvä rintaääni korvissani on jo muodostunut sen verran kuuluvaksi, että hankin ainoastaan kenkiä, joilla voi myös kävellä ja tarvittaessa myös juosta. Loppujen lopuksi kun niitä tilaisuuksia, joissa istut kauniisti aloillasi kävelemättä metriäkään, on aika vähän. Pelkät kävelyominaisuudet eivät kuitenkaan riitä. Kengissä täytyy olla sielukkuutta – jokin juttu, joka kääntää päät. Näistä syistä päädyin lopulta Chinese Laundryn puolipitkiin saappaisiin, jotka ovat korkeakorkoisiksi kengiksi erittäin hyvät kävellä (kevyt kenttäravikin sujuu) ja keräävät katseita – erityisesti lähikaupassa.

Monista vaihtoehdoista voittajaksi selviytyivät lopulta

nämä Chinese Laundryn söpöläiset.

Yksi kommentti artikkeliin ”Kenkämania

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.