Arvoisa MP-messuvieras

MP-messut ovat pian ovella ja myös tänä vuonna yllättävän moni messuvieraista muuttuu ovista sisään astuessaan idiootiksi. Niinpä esitänkin vetoomuksen kaikkien messutyttöjen puolesta, että tällä kertaa mahdollisimman moni riskiryhmään kuuluvista tunnistaisi ongelmansa ja välttäisi päästämästä sisäistä idioottiaan valloilleen.

Kerrataanpa muutama perusasia. Messutytöt, eli promootiotyöntekijät, ovat messuilla töissä, eli työpaikallaan. Aivan kuten sinä olet toimistossasi, rakennustyömaalla tai missä olemisesta sinulle ikinä sitten maksetaankaan. Siispä kohtele heitä, kuten haluaisit itseäsi työpaikallasi kohdeltavan. Tämä on tärkein asia muistaa, kun kaadut umpikännissä ulos bussin ovesta ja lähdet vaeltamaan kohti Messukeskuksen ”kinkkuja”.

Vaikka he ovat töissä juuri sinua varten; saadakseen sinut viihtymään, poseeratakseen kamerallesi ja jutellakseen kanssasi, älä kähmi heitä. Ethän sinäkään haluaisi asiakaspalvelualalla olevan tyttöystäväsi joutuvan kähminnän kohteeksi. Pidä siis näppisi kurissa, myös yhteiskuvia otettaessa. On ymmärrettävää, että haluaisit kotikylällä esitellä todistusaineistoa siitä, että olet kerran elämässäsi koskettanut naisen rintoja tai takapuolta, mutta ole hyvä ja hanki todistusaineistosi jostain muualta.

Muista, että messutytöilläkin on korvat, yleensä jopa ihan toimivat sellaiset. Niinpä he myös ymmärtävät kuulemansa. Käytä siis kieltäsi harkiten. Ethän pankissa asioidessasikaan nimittele virkailijaa horoksi, ämmäksi, läskiksi tai tyhmäksi. Vaikka messuilla työskentelevät tytöt ovatkin tottuneet mauttomiin vitseihin, ulkonäkökommentteihin ja haukkumanimiin, saattavat ne silti satuttaa jossain väkisin taiotun hymyn takana.Jos et tunne, älä tuomitse.

Vaikka sinulla olisikin jonkin himpulapimpula-prätkäjengin liivit päällä, eivät messutytöt lähde kanssasi työajalla oluelle. Toivottavasti nahkaliivisi eivät estä sinua tajuamasta, etteivät tytöt ole töissä seuralaispalvelussa, vaikka kauniita ovatkin. Muista myös, etteivät liivisi välttämättä ole omien piiriesi ulkopuolella niin kova juttu, kun kuvittelet niiden olevan.

Messuilla vierailevien naisten on syytä muistaa, etteivät messutytöt ole töissä iskeäkseen varattuja miehiä, vaikka he miehellenne hymyilisivätkin. Älä siis turhaan huorittele heitä. Mikäli et kestä, että messutytöllä on suuremmat tai pienemmät rinnat kuin sinulla, hän on hoikempi tai runsaampi kuin sinä tai hänen hameensa on lyhyempi tai ehkä pidempi kuin sinulla, pysy kotona. Messuilla näytillä olevia moottoripyöriä voi katsella netistäkin ilman häiriötekijöitä.

Tee siis tyttöjen työpäivästä parempi ja jätä tänä vuonna muuntautumatta idiootiksi. Kun annat tyttöjen tehdä työnsä rauhassa, niin sekä sinä että muut messuvieraat saatte nauttia aidosti iloisesta messutunnelmasta ja hymyilevistä messutytöistä.

MP-messut ovat 2.-5.2.2012 Helsingin Messukeskuksessa.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.