Aina ei tarvitse olla uutta ja hienoa. Riittää, että on hienoa.

Universumille kiitos Craigslistista. Tarvitsetpa sitten golf-kärryä, kukkaruukkuja, autoa, kerrostaloa, puutarhuria tai tyttöystävää, Craigslistilta löydät kaiken mitä tarvitset ja vieläkin enemmän. Kyseessä on amerikkalainen versio Keltaisesta Pörssistä, eli paikka, jossa kysyntä ja tarjonta kohtaavat sopuhintaan. Voisin hehkuttaa Craigslistia loputtomiin, mutta suosittelen kuitenkin kurkistamaan itse, mitä sivustolla on tarjottavana.

Tämä elämää nähnyt, mutta ikäisekseen hyväkuntoinen kaunokainen löysi tiensä makuuhuoneeseemme varsin kohtuulliseen $80 hintaan.

Uusimman Craigslist-ostokseni tein eilen. Olin jo pitkään etsiskellyt makuuhuoneeseen lipastoa ylimääräisen tilan täytöksi ja elätellyt toiveita siitä, ettei taas tarvitsisi turvautua Ikeaan. Ja kuin tilauksesta, löysin Craigslistilta sopivan erikoisen ja tyyliin sopivan lipaston ja vieläpä aivan kotikulmilta. Hintakin oli kohtuullinen, sata taalaa ja myyntitekstin mukaan mahdollisesti tingittävissä. Craigslist on sen verran tehokas myyntikanava, ettei arpomiselle juuri ole varaa. Niinpä hyppäsimme autonrattiin samantien. Paikanpäällä lipasto osoittautui uskomattoman hyväkuntoiseksi ollakseen ilmeisen vanha. Myyjä nimittäin kertoi perineensä lipaston vanhemmiltaan, joiden käytössä se oli ollut pidempään, kuin hän jaksoi muistaa. Lopulta tuon kaunokaisen hinta asettui kahdeksaankymmeneen taalaan ja tulipa samalla vaihdettua myyjäpariskunnan kanssa puhelinnumeroitakin mahdollisia tulevaisuuden yhteisiä moottoripyöräajeluita silmällä pitäen. Ei paha!

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.