Tissit

Kunnon tissi-keskustelu on aina tervetullutta vaihtelua presidentinvaalien ympärillä vellovaan kuohuntaan. Siispä tänään keskustelemme miss…ei kun tisseistä. Hyvä on, molemmista!

Yllättävää kyllä, kauneuskilpailussa, jossa on tarkoitus etsiä Suomen kauneinta naista, herää joka vuosi kohu siitä, jos joku kilpailijoista onkin liian täydellinen. Pitäähän sitä mississäkin vikaa olla, lattaperse tai askelvirhe ainakin. Mutta mitä jos missillä onkin muodot siellä, missä ne naisella yleisesti suotaisiin olevan? Eivät ne ainakaan aidot ole, tietävät kertoa naapurintädit.

Väärin. Kuvassa ei ole yksisoluisia, vaan silikoni-implantit

Alunperin missikisat olivat kauneuskilpailu, jossa etsittiin Suomen kauneinta, viattominta ja eloveenamaisinta tyttöä. Kaunis ajatus, ei käy kieltäminen, mutta mikäli vilkaisette kalenteria, huomaatte, että ajat ovat muuttuneet. Kauneusihanteiden ja hyveellisyysmittareiden muuttuessa myös keinot modernien kauneusihanteiden saavuttamiseksi ovat tulleet koko kansan saataville. Tästä syystä erityisesti missien rinnat, varsinkin jos ne ovat A-kuppia suuremmat, joutuvat erityistarkkailun alle. Sehän on suunnattoman epäreilua, jos jollain kilpailijalla on suuremmat rinnat kuin toisella. Mutta onko sitten vähemmän epäreilua, jos ne suuremmat rinnat ovatkin aidot? Nehän ovat silti suuremmat kuin sillä vieressä tönöttävällä tytöllä. Onko se sitten reilua, että sillä pienirintaisella tytöllä ei ole mahdollisuutta hankkia itselleen samankokoisia rintoja kuin kilpasisarella, jotta kisa ei jäisi kiinni ainakaan rinnanmitasta?

Tuntuu loppujen lopuksi pöljältä koko tissien kyttääminen, kun senkin ajan voisi käyttää johonkin järkevään, kuten vaikka missiehdokkaiden valmentamiseen kansainvälisiä kisoja varten. Kuitenkin kansainvälisissä kauneuskilpailuissa, juuri niissä, joihin se Miss Suomikin aikanaan lähetetään, hyväksytään itsensä ehostaminen kauneuskirurgian avulla. Saatan olla tyhmä, kun en ymmärrä, mutta miksi ihmeessä kansainväliseen kilpailuun pitäisi lähettää suomalainen tyttö kisaamaan eri säännöillä kuin muut? Olen 100 % varma, että koko muu maailma ei tule muuttamaan kisasääntöjään vastaamaan vuosikymmeniä vanhoja suomalaisia säädöksiä. Eikö siis olisi aika muuttaa suomalaisen kisan säännöt kansainvälisiä kisoja vastaaviksi? Suotakoot kauneusleikkaukset niille tytöille, jotka sellaisia tuntevat tarvitsevansa. Ja kuka sitä paitsi on sanonut, etteikö se leikkelemätön tyttö voisi kisoja kuitenkin voittaa?

Yksi kommentti artikkeliin ”Tissit

  1. Paluuviite: Liian lihava missiksi | Onnenpäivä

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.