Venyttele enemmän (ja hanki foam roller)

Tankkauspäivän jälkeen viime maanantaina punttitreeni sujui kuin hurmiossa. Painoennätykset paukkuivat eikä mikään tuntunut missään, kun selkälihaksia koulittiin uuteen uskoon. Sama toistui eilen jalkojen kanssa, kun energiaa tuntui dieetistä huolimatta olevan koneessa enemmän, kuin järjellä olisi selitettävissä. Hiki virtasi ja lihassyyt repeili.

Nyt erittäin huonosti nukutun yön jälkeen, on hyvä hetki muistuttaa itseäni ja kaikkia muita hyvän lihashuollon tärkeydestä. Ottaa nimittäin hermon päälle herätä sata kertaa yössä siihen, että lihakset huutavat Hoosiannaa pienestäkin liikahduksesta. Puhumattakaan siitä, kun uninen aviomies pyrkii yöllä kosketusetäisyydelle. Auts!Tuo yöllä ilmoille heitetty tuskainen vaikerointini soi korvissani vieläkin. Nyt muutamaa buranaa myöhemmin, olen kykenevä kävelemään alakerrasta yläkertaan ja noutamaan Foam Rollerin ja jumppamaton.

Foam Roller – vaahtomuovi-insinöörin lahja treenaajille

Mikään viidentoista minuutin pikavenyttely moisen rääkin jälkeen ei vain ole tarpeeksi. Ja kun ei ruokavalioni minulle juurikaan hiilihydraatteja suo, hidastuu treenistä palautuminen entisestään. Terästääkseni muistiani venyttelyn tärkeydestä, ajattelin nyt maksimoida tuskani pienellä venyttelyllä ja foam rollauksella, sillä muuten en työpäivän päätteeksi pääse enää tuolistani ylös.

Ja nyt, ilmanen vinkki kaikille treenaajille: Hankkikaa Foam Roller! Tuo vaahtomuovirulla on kaikessa yksinkertaisuudessaan yksi parhaista maanpäällisistä lihashuoltokapistuksista ikinä (ja tuottaa käytettäessä käsittämätöntä tuskaa kipeille lihaksille).

(kuvat: runningtimes.com)

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.