Rakastan sinua yhtä paljon, kuin ostamassasi timanttisormuksessa on karaatteja

Korumainoksia toisensa perään, sormuksia, kaulakoruja, korvakoruja, toinen toistaan suurempia timantteja.Rakkaani, tiedäthän, että ystävänpäivänä rakkautesi mitataan karaateissa?

Yhdysvaltojen televisiossa on alkanut ystävänpäivämainonnan loppukiri. Mainoksista joka toinen kehoittaa osoittamaan puolisolle vilpitöntä rakkautta toinen toistaan kalliimpien korujen muodossa. Kyllähän tyhmemmänkin miehen tulisi tietää, että uusi timantein koristeltu kaulakoru on parasta, mitä rakkaallesi voit tänä ystävänpäivänä antaa. Eikä rahalla ostetun rakkauden osoittaminen suinkaan jää tähän. Pitääkseen vaimonsa tai tyttöystävänsä tyytyväisenä, tulee miehen muistaa häntä karaatein niin syntymäpäivänä, hääpäivänä, kihlajaispäivänä kuin ensitapaamisen vuosipäivänäkin. Pikaisesti laskettuna uusia koruja tulisi siis kertyä lippaaseen vähintään viisi vuodessa.

Ihanaa rakas! Sun täytyy rakastaa mua tosi paljon, kun ostit mulle tän sormuksen, jolla olisimme ruokkineet nelihenkisen perheemme seuraavat 12 kuukautta!

En ole koskaan saanut mieheltäni ystävänpäivälahjaa materian muodossa, joten on vaikea sanoa hyppisinkö onnesta saadessani pikkuauton hintaisen timanttisormuksen, kottikärryllisen tulipunaisia ruusuja ja viidentoistatuhannen kalorin suklaarasian. Sen sijaan yhteisen ajan järjestäminen illallisen tai viikonloppuloman merkeissä osoittaisi todellista rakkautta – haluan viettää aikaa sinun kanssasi, en ostaa sinua.

Aiotko sinä antaa puolisollesi tänä ystävänpäivänä korttia kummempaa? Petytkö, jos et itse saa ystävänpäivälahjaa? 

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.