Viikon positiiviset

Viime viikolla listattiin aggressiiveja, joten vaihtelun vuoksi voisin kirjoittaa tämän viikon kuulumiset vaaleanpunaiset muovisankalasit päässä. Eli seuraavaksi vuorossa yltiöpositiivisuutta, olkaa hyvät!

 

1. KALIFORNIAN AURINKO

Aurinko on kahta päivää lukuunottamatta paistanut pilvettömältä taivaalta koko viikon niin, että D-vitamiinia pursuaa kohta korvistakin. Lämmintäkin on, 20-30 astetta joka päivä. Kiitos päiväunien aurinkotuolissa, sain rusketusrajani takaisin, ohimoille. Aurinkolaseista.

2. KALIFORNIAN VESISADE

Niinä kahtena päivänä, kun ei paistanut aurinko, satoi vettä. Okei, ehkä yhteensä vartin, mutta kuitenkin. Vesisade on tähän aikaan vuodesta tervetullutta, sillä mitä lähemmäksi kesää mennään, sitä vähäisemmäksi sateet käyvät, kunnes lopulta loppuvat kokonaan. Luonto, meidän nurmikko ja mystisesti tyhjenevä uima-allas tarvitsevat vettä.

3. HIIRENKORVAT

Bongasin tällä viikolla lenkillä ollessani, että niihin puihin, jotka talvella pudottivat lehtensä, on ilmestynyt hiirenkorvia. Tervetuloa kesä ja allerg… eiku, tämänhän piti olla positiivinen tänään…

4. MOPPAAVA MIES

Kyllä. Mies moppasi eilen yleisön pyynnöstä lattiat. No, ei tämä niin harvinaista ole, mutta sen jälkeen, kun hän imuroidessaan teloi itsensä leikkaushoitoa vaativaan kuntoon, olen hoidellut siivoamiset pääasiassa itse. Ihan vain turvallisuussyistä.

5. KADONNUT HIRVIÖ

Se viime viikolla autotallissamme piileskellyt ja kotirauhaamme häirinnyt hirviö-heinäsirkka on nyt poissa. En ainakaan myönnä, että minulla tai hyönteismyrkyillä olisi asian kanssa mitään tekemistä.

6. ONNISTUNUT SALITREENI

Viime maanantaina oli kaikkien aikojen paras salitreeni. Hankin testimielessä purkillisen kofeiinipillereitä ja arginiinia, annostelin riittävät määrät kurkusta alas ennen treeniä ja jopas jotakin, kaikki painoennätykset menivät uusiksi ja huitelin tunnin salitreenin reippaalla 158 keskisykkeellä. Terve!

7. PAINONNOUSU

Mietin, että mitenköhän tästä saisi nyt positiivisen asian, kun tarkoitus oli kuitenkin pudottaa painoa. No mutta hei, se on varmasti nyt sitä lihasta, eikö!

8. PUPUJA JA ORAVIA, MUTTA EI DEMIÄ

Kävimme tyttöjen kesken reippaalla ja aurinkoisella parin tunnin haikilla luonnonhelmassa, emmekä varoituskylteistä huolimatta nähneet yhtäkään käärmettä tai puumaa. Mutta Demi nyt taitaakin olla vieroitushoidossa. Sen sijaan polulla vilisti oravia, pupuja, pikkulintuja ja kaksi kovakuntoista mieslenkkeilijää ilman paitaa…ggrrh.

9. RUOKAA!

Tänään, tankkauspäivänä, minä leivon maailman parasta ruisleipää. Sen lisäksi aion syödä kaikista maailman herkuista sitä kaikkein rakkainta, maksalaatikkoa! Okei, myöhemmin illalla ystävien tullessa kylään, aiomme grillata lihaa, miekkakalaa ja jättikatkarapuja. Eilen oli muuten lähikaupassa hummerin pyrstöt alennuksessa ($6/kpl), joten grillasimme niitä sekä pinaatilla ja mozzarellajuustolla täytettyjä tomaatteja. Eli ei tässä nyt varsinaisesti nälkää ole nähty tankkauspäivän ulkopuolellakaan…

Noin! Olihan sitä siinä taas, positiivisuutta kerrakseen! Kyllä on hyvä olla minä.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.