”Tällä kertaa en kyllä laita kovin paljoa…”

Ajattelin, kun päätimme miehen kanssa pitää tulevana lauantaina yhdistetyt (ja myöhäiset) 30- ja 40-vuotissyntymäpäivämme. Tulin melko pian toisiin aatoksiin ja päätin sitten kuitenkin panostaa bileisiin ”vähän”enemmän.

Kello on nyt puoli kaksi yöllä. Olen juuri leiponut kaksi pellillistä pikkupiiraita, tehnyt kakun lakritsitäytteen valmiiksi ja pyöräyttänyt vielä tupla-annoksen lisää piirakkataikinaa huomiseksi. Samaan aikaan mies pystytti takapihalle gazeboa ja asetteli uima-altaan vierustalle valaisimia, jotka hieman aikaisemmin kävimme pikapikaa ostamassa Ikeasta. Enää olisi kaksi erilaista suolaista piirakkaa tekemättä, samoin täytekakku, kaksi makeaa piirasta, käsintehdyt suklaakarkit sekä pizzat, lihat marinoimatta, ruisnapit täyttämättä, juomat ostamatta ja takapiha viimeistelemättä ja kukkaset istuttamatta. Aikaa on jäljellä 1,5 vuorokautta. Tästä meidän juhlien järjestämiskonseptista saisi varmaan hyvän tosi-TV-sarjan: ”Bileet pystyyn 48 tunnissa”.

Milloinhan sitä oppisi olemaan ylisuorittamatta? Haudassa? No, ensi yön yöunet ainakin siirtyy viimeiselle leposijalle.

Onneksi löysin kaupasta tällaista kahvia.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.