Anteeksi rakkaat mainostajat, mutta…

…tuo Lilyn etusivun juttujen välissä oleva kilpailubanneri, jossa nuorimies rääkyy kitarisat ojossa, saa aina etusivua selaillessani niskakarvat nousemaan pystyyn. Voi olla, että olen ainoa, jonka verkkokalvoihin särähtää tuo bannerissa käytetty kuva ja siihen yhdistetty sanoma: ”Voita Ruisrock-liput sekä viinitasting”. 

En tiedä Suomesta, mutta ainakin tällä pallonpuoliskolla viininmaistelu mielletään jokseenkin sivistyneeksi tapahtumaksi, vaikkei aina maltetakaan sylkeä kuppiin ja maistelun lopputuloksena olisi pieni hiprakka. Tuo kuvassa oleva kaljapäissään kiljuva teini ei houkuta ainakaan minua hakeutumaan lähellekään kyseistä tasting-tilaisuutta, eikä itse asiassa lähelle koko Ruisrockia. Ymmärrän kyllä, että kyseessä on Ruisrockin alueella oleva tasting-tilaisuus, jonka kohderyhmää on pääasiassa nuoriso ja jolla ei todennäköisesti ole mitään tekemistä oikean viininmaistelun kanssa, mutta silti.

Voisitteko siis ensi kerralla puhua tuollaisen mainoskuvan yhteydessä ihan vain ilmaisesta viinasta, yrittämättä pukea sitä sivistyneeksi viininmaisteluksi?

 

Tässä vielä tuo hermoja raastava kilpailubanneri:

Yök. Vanhan AD:n silmät itkevät verta.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.