45-vuotias Pamela Anderson

Kylläpä aika lentää. Kukapa uskoisi, että tuo 90-luvulla kirkkaanpunaisessa uimapuvussa hyppelehtinyt vaaleatukkainen neitonen täytti 1. päivä heinäkuuta 45 vuotta. Baywatchissa vähäpukeisena juoksentelunsa lisäksi Pamela Anderson on tuttu myös useista muista tv-sarjoista, elokuvarooleista, julkisuuteen lipsahtaneesta seksivideosta, tosi-TV-ohjelmista, juorulehdistä, Playboysta peräti 12 lehden verran sekä useista muista, lähinnä miehille suunnatuista lehdistä. Tämän lisäksi hän on kirjoittanut muutaman omaelämänkerrallisen kirjan, hän on äiti, sukujuuriltaan suomalainen, yksi tunnetuimmista kasvissyöjistä ja aggressiivinen eläinten oikeuksien puolustaja.

Pamela Anderson vuonna 2012

 

Joku Pamsussa silti ärsyttää. Hän on ikäisekseen varsin hyvännäköinen – kiitos geenien, meikin, leikkauksien, säntillisen ruokavalion ja muiden vippaskonstien. Hän ei suostu vanhenemaan, pukeutumaan tätimäisesti eikä käyttäytymään aikuismaisesti. Mutta onko siinä sitten jotain vikaa? 

 

Nuori Pamela Anderson

 

Olen tavallaan aina pitänyt Pamsusta, tuosta harmittomasta ja iloluontoisesta vaaleaveriköstä, joka on useiden miesten päiväunien kohde vielä 45-vuotiaanakin. Hänen kohdallaan ei kauneusleikkauksissa olla menty liiallisuuksiin (okei, no ehkä rintojen kohdalla), mutta hänen kasvonsa vaikuttaisivat vielä liikkuvan normaalisti ja muodostavan ilmeitä, toisin kuin monella muulla botoxia täyteen ammutulla julkkis-neitokaisella. Toki ero meikittömän ja meikatun sekä humalaisen ja selvän Pamsun välillä on huima, mutta niin on itsellänikin ja olen kuitenkin 15 vuotta nuorempi.

Meikitön Pamela Anderson

 

Loppujen lopuksi on vaikeaa arvioida kuka julkkiksista on mitenkin älykäs, lehtijutut kun vääristävät mielikuvia suuntaan jos toiseenkin. Ei ehkä ole fiksuin mahdollinen tempaus ja paras mahdollinen esimerkki kahden lapsen äidiltä liikkua minihameessa ilman alushousuja, mutta toisaalta ei myöskään ole tyhmin mahdollinen veto käyttää voimakasta julkikuvaansa johonkin hyvään tarkoitukseen, kuten eläinten oikeuksien ajamiseen.

Pamela taistelee eläinten oikeuksien puolesta

 

Synttärilahjaksi toivon Pamsulle kaikkea hyvää. Toivottavasti hän pysyttelee erossa vahvemmista päihteistä ja pysyy seurassamme vielä seuraavatkin 45 vuotta. Kiinnostaisi nimittäin nähdä, kuinka hehkeältä hän näyttäisi 90-vuotiaana. Ja mitä niille rinnoille siinä ajassa tapahtuu?

Se vähän erilainen nelikymppinen

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.