Madame Tussauds Hollywood

Pahoittelen tätä matkailu-aiheisten kirjoituksien tulvaa, mutta suomalaisvieraiden vuoksi viime aikoina on tullut pyörittyä tavallistakin enemmän erilaisia nähtävyyksiä ja paikkoja katsellen. Niinpä tällä viikolla suuntasimme jälleen kerran auton keulan kohti Hollywoodia ja kävimme tutustumassa Madame Tussaudsin vahakabinettiin.

Vahanuket saattavat kuulostaa hieman tylsältä, mutta itseäni ainakin viehättää se, kuinka aidon näköisiä nuket ovat. Ja tottakai, jokaisen hahmon kanssa on saatava yhteiskuva! Kannattaa muuten täällä päin matkatessa muistaa, että melkein kaikkiin museoihin, huvipuistoihin ja huvituksiin saa liput halvemmalla ostamalla ne etukäteen netistä.

Tässä hieman päiväni turistina -kuvasatoa!

 

Ihan hetkessä eivät nämäkään vahanuket syntyneet

 

Suosittelen kaikille! On varmasti sen 20 dollarin sisäänpääsymaksun arvoinen kokemus. Nyt ryhdyn pakkailemaan matkalaukkua, sillä pakenemme loppu viikoksi jälleen vuorille, tällä kertaa Mammoth Lakesille. Tiedossa on siis liikunnan täyteinen viikonloppu hulppeissa maisemissa. Kivaa torstaita!

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.