Mallin ylipainoinen poikaystävä lomaili Miamissa

Eli voihan Iltasanomat ja sen laatuotsikointi. Tällä kertaa Iltasanomat kertoi huippumalli Mila Krasnoiarovan lomailusta Miamissa otsikolla ”Todella laiha malli lomaili Miamissa”. Okei, onhan tyttö kovasti hoikka (en tykkää sanasta laiha), mutta oliko tuo nyt todella uutisoinnin arvoinen asia? Sitä paitsi enemmän jutun kuvituksessa huomioni kiinnittyi Milan röllövatsaiseen poikaystävään. Miksei siitä mainittu mitään? Ja miksi alipainoisuudesta syntyy aina suurempi haloo kuin ylipainoisuudesta?

Kiitos Iltasanomat tästäkin laatujutusta

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.