Jaa syksy vai?

Se alkaisi tämä kesä olla tässä, sanovat. Pian koittaa aika, kun paikalliset vetävät Uggit jalkaansa(yhdistettynä t-paitaan), villatakit tiukemmin ylleen (shortsien kanssa) ja pipot päähän (sandaalit jalassa). Nythän on syksy, herranenaika!

Jos sinetöisi ovet ja ikkunat, unohtaisi ilmastoinnin päälle ja eläisi pelkän postiluukusta putoilevan tiedon varassa, voisi tosiaan kuvitella, että käsillä on ihan oikea syksy. Sen verran syysmeiningeissä ollaan näissä paikallisissa vaate- ja sisustuskuvastoissa, vai mitä olette mieltä?

Kuvastot väittävät, että nyt on syksy.

Ovatkohan ne tekijät katsoneet milloin viimeksi ulos toimiston ikkunasta?

Todellisuudessa syysvaatteita tarvitaan vasta parin kuukauden päästä, jos edes silloin. Paikalliset kyllä ryhtyvät kääriytymään syysvaatteisiin heti, kun syyskuvastot julistavat syksyn alkaneeksi. Onkin jokseenkin koomista, että samassa kassajonossa saatan olla minä sandaalit ja shortsit jalassa ja edelläni nainen talvihatussa ja -saappaissa. Mutta minä nyt en vain pysty pukeutumaan syysvaatteisiin, mikäli lämpötila kohoaa yli +20 asteen. Sehän on suomalaiselle kesäkeli!

Se on kyllä sanottava, että kovin ihanilta näyttävät nuo tulevan kauden syystamineet. Harmi vain, että niille on niin kovin vähän käyttöä täällä. Olisi ihanaa kääriytyä syksyksi ja talveksi vähän tukevampaan vaatetukseen ja kerätä ehkä hieman vararavintoa ympärilleen talven varalle, kun ei niitä sääriä kukaan kuitenkaan farkkujen alta näe. Mutta ei. Pakko pitää ympärivuotinen bikinikunto.

Tulevaisuus ei järin syksyiseltä näytä.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.