Voi aatelismies, kun tökit pahasti (eli tositarinoita Facebookista)

Ja Facebookhan se taas aiheuttaa hämmennystä. Eli mennäänpä asiaan. Käsi pystyyn moniko on saanut Facebookissa tuon salaperäisen tökkäyksen (poke) täysin tuntemattomalta ihmiseltä? Minä olin nimittäin tänään tukehtua kahviini, kun huomasin tulleeni tökätyksi ja kurkkasin minkälainen kaveri tökkäyksen takana oikein on. No, sen jälkeen tökki kyllä ja pahasti.

Kaverin esittelyboxissa luki seuraava, varsin tyhjentävä kuvaus:

”Olen yrittäjä hesasta, hoikka 184 pitkä. huoliteltu hauska ja kivan näköinen, ajan mersulla. ollen aatelissukua, katso googlelta Ruuth i finland (suku vaakuna)”

Vau. Taitaa olla ihan tositarkoituksella liikkeellä. Ihan aatelismiehiä ja mersukin vielä. Olisin kyllä toivonut pientä tarkennusta mersun tyypistä ja mahdollisesti myös vuosimallista. Petyinkin hieman, kun profiilista ei löytynyt lainkaan kuvaa. Vaikka toisaalta, kertoohan se mersu enemmän, kuin yksi kuva tai tuhat sanaa. Ja eikö kivannäköinen ole kuitenkin melko lähellä komeaa, hoikka lihaksikasta ja yrittäjä hyvätuloista?

Koska esittelyteksti oli näinkin houkutteleva, siirryin eteenpäin aatelismiehen seinälle (joka on julkinen, toisin kuin omani). Ja o’ou, enpä tainnut olla ainoa nainen jota mersumies on käynyt tökkäämässä! Seinällä oli nimittäin pitkä liuta viestejä naisilta (yllättäen ei yhdeltäkään mieheltä), jotka kiittivät päästyään aatelismiehen kaverilistalle. Siis nyt ihan oikeasti. Hyväksyykö joku tuollaisen tuntemattoman keikarin lähettämät kaveripyynnöt? Ja tehoaako naisiin todella höpinä aatelissuvusta ja -vaakunoista? Jatkoin selaamista pidemälle menneisyyteen, aina vuoteen 2011. Tämä vuosi kertoi aatelismiehestä paljon. Hän vahasi mersunsa syyskuussa kahdesti.

Argh! Argh niin monella eri tavalla ja monella eri tasolla. Naiset, miten helppoja te oikein olette? Ja mies, ihan oikeasti, mersu? Olisit sanonut edes, että Mercedes-Benz.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.