Levoton ei unta saa

Kärsin tällä hetkellä erikoisesta ongelmasta, nimittäin ylipirteydestä. Vaikka kyseessä onkin pääsääntöisesti positiivinen ongelma, hiipii mieleeni toisinaan pieni pelko siitä, että jossain vaiheessa ylenpalttinen valvomiseni kostautuu. Toistaiseksi mitään ongelmia ei ole ollut, vaikka normaaliin unirytmiini ja liikuntamäärääni nähden ovat 5-7 tunnin yöunet aivan liian lyhyet. Tästä syystä olen ryhtynyt ”pakottamaan”itseni pidempiin yöuniin suurin piirtein kerran viikossa. Ja koska Amerikassa ollaan, apuvälineitä tarkoitukseen löytyy suoraan maitokaupan hyllyltä.

Mikäs se sieltä tyynyn välistä pilkistää?

Ei tytöt, hilpeästä muotoilustaan huolimatta se ei ole se miltä se ehkä näyttää…

 

Sehän onkin nestemäistä unihiekkaa!

 

Nerokas amerikkalainen keksi pullottaa unihiekkaa, eli tarkemmin sanottuna kuvassa oleva juoma sisältää erinäisiä rentouttavia ainesosia, mutta pääkiitos aivojen sammumiselle kuuluu juomassa piilevällemelatoniinille. Suomessahan melatoniini on luokiteltu lääkeaineeksi ja on näin ollen saatavana ainoastaan reseptillä. Täällä melatoniinia saa kuitenkin ostaa pillereinä tavallisesta elintarvikekaupasta ja näemmä nyt myös juotavassa muodossa.

Ja toden totta, puoli tuntia juoman nauttimisen jälkeen valuin puoliunisena sänkyyni ja nukuin ruhtinaalliset kahdeksan tunnin yöunet.

Samaisella unijuomavalmistajalla on valikoimissaan myös muita erinäisiin poikkeustilanteisiin sopivia juomia. Tällä hetkellä jääkaapissa testikäyttöön pääsyä odottavat stressin lievittäjä ja näläntunteen taltuttaja. Kunhan joulustressi ja dieetin nälkäviikot iskevät kunnolla päälle, pääsevät juomat osoittamaan tehonsa äärimmäisissä olosuhteissa.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.