Saisinko Kate Middletonin nenän, kiitos

Kaukana ovat ne ajat, kun vielä kopioitiin Jennifer Anistonin hiustyyliä tai apinoitiin viattomasti parhaiten pukeutuvien julkkisnaisten tyylejä. Bongasin nimittäin ABC:n aamu-uutisista jutun tuoreimmasta, omaan korvaani melko pahasti särähtävästä kauneustrendistä.

Tämä uusin kauneushitti on lähtöisin yhdeltä tämän hetken seuratuimmalta naiselta, Kate Middletonilta. Tieten tahtoen ei Middleton ole trendiä varmastikaan luonut eikä todennäköisesti kukaan muukaan taustajoukoista ole osannut ennustaa omituisen trendin syntyä. Apinoinnin kohteena on nimittäin Middletonin nenä.

Taudinkuva: potilas haluaa näyttää Kate Middletonilta.

Uutislähetyksessä haastateltavana oli nuorinainen, joka oli ihaillut Katea jo vuosia. Hän kertoi siitä, kuinka kauniisti nenänpää liikkuu Katen hymyillessä ja lopulta hänen oli pakko saada itselleen samanlainen tuulenhalkoja (mainittakoon tässä välissä, että amatöörin silmin hänen nenänsä olin alunpitäenkin lähes samanlainen). Kaksitoistatuhatta taalaa myöhemmin, oli tuliterä tuulenhalkoja kääräisty pakettiin ja elämä uuden Middleton-nenän kanssa saattoi alkaa.

Haastateltavana ollut plastiikkakirurgi tiesi kertoa, ettei tapaus ollut ainoa laatuaan. Hän sanoi, että tällä hetkellä suurin osa mallikuvan kanssa vastaanottolle tulevista naisista kantaa mukanaan juuri Middletonin kuvaa. Katen nenästä on tullut uusi kauneustrendi niiden ihmisten keskuudessa, jotka ennen tyytyivät kopioimaan vain hiustyylejä.

Ehken ole paras mahdollinen ihminen arvostelemaan kehonmuokkausta tai kauneusleikkauksia, mutta tämä kuulostaa mielestäni hieman oudolta. Ymmärrän kyllä sen, etteivät kaikki pidä nenästään tai jostain muista kasvonpiirteistään ja haluavat asiaan muutoksen. Senkin ymmärrän, että plastiikkakirurgille näytetään kuva toivotunlaisesta lopputuloksesta, oli se sitten jonkin kuuluisuuden kasvoissa kiinni tai ei. Mutta sitä minä en ymmärrä, että halutaan tieten tahtoen näyttää joltain toiselta ihmiseltä ja kopioida hänen kasvonpiirteensä.

Sääliksi käy Kate-parka. Minua ainakin ahdistaisi tieto siitä, että ihmiset kopioisivat nenääni ja kasvojani ympäri maailman ja periaatteessa joku kaunis päivä voisin törmätä kaksoisolentooni kaupungilla.

Mitä mieltä te muut olette, mennäänkö plastiikkakirurgian avulla tehtävissä idolien kopioinneissa jo liian pitkälle?

 

 

Kuva kopioitu täältä.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.