Pyöräilymuotia suoraan Kaliforniasta

Satuitteko bongaamaan phocahispidan aikaisemmin tällä viikolla blogiinsa keräämät superhienotpyöräilykypärät? Niin, taitavat vähitellen olla pyöräilykelit käsillä siellä Suomessakin ja vanhojen varusteiden kuntotarkistus sekä uusien hankinta olla ajankohtaista. Tästäpä muistuikin mieleeni piristävä löytö pyöräilyvaatesektorilta.

Tämä pyöräilyvaatetushan on sellainen kummallisuus, joka muiden lajien treenivaatteisiin nähden on laahannut armottomasti jälkijunassa. Ei ole pitkäkään aika, kun urheiluliikkeissä oli tarjolla vain yksivärisiä kypäriä, tylsiä pyöräilypaitoja ja pyöräilyhousuvalikoimatkin koostuivat tasan yhdestä väristä – mustasta. Eikä sitä oikein sen ihmeellisempää ole pyöräilyhousuilta osannut kaivatakaan, ovathan ne kuitenkin vain pyöräilyhousut, jotka joka tapauksessa näyttävät perstoppauksineen tyhmältä. Tälle harmaan eri sävyjen ankealle vaatevalikoimalle on kuitenkin nykyään olemassa riemunkirjavia haastajia.

Haastajista yksi, suoraan Kalifornian San Franciscosta, on Sheila Moon, joka tuo piristystä naisten pyöräilyvaatteisiin mm. erilaisten kukkakuosien ja pyöräilymekkojen muodossa. Ja oletteko muuten koskaan ennen nähneet äitiyspyöräilyvaatteita? Näiden iloisten kuosien loisteessa unohtuu nopeasti se housujen pöljä perstoppauskin.

Moniko teistä kiskaisisi päällensä ne mustat pyöräilyhousut suunnatessaan vaihteettomalla mummomankelilla puistopicnicille? Todennäköisesti aika harva. Enemmän huvittelutyyppiseen ajeluun puetaan yleensä ihan vain tavalliset shortsit tai hame vilautteluvaarasta huolimatta.

Mutta kurkatkaapa näitä pyöräilyyn tarkoitettuja kesämekkoja! Kyllä kelpaa tehdä huviajeluita aurinkoisena päivänä vaikka vähän pidemmänkin matkan päähän ja kehtaisi tuollainen päällä terassillekin istahtaa lasilliselle.

 

Osassa kuvissa näkyvät pitsireunaiset housut ovat muuten ihan oikeat, toppauksilla varustetut pyöräilyhousut. Jos olisi puisto ja mummomankeli, niin saattaisin itsekin sijoittaa johonkin noista pyöräilymekoista ja ajella muina tyttöinä pyörän kuljetuskori täynnä picnic-herkkuja puistoon lounaalle.

Sheila Moonilla on myös nettikauppa, joka toimittaa tilauksia aina Suomeen saakka. Vielä ehtii paketti perille ennen kesää!

 

ps. hitusen muuten pistää silmään nuo kuvauksissa käytetyt ”pyöräilykengät”.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.