Kolme suosikkimiestäni

Aloitetaanpa kevyesti näin Onnenpäivän ja koko Lilyn ensimmäisenä kuolleista heräämispäivänä. Minulla on nimittäin tänään aivan erityinen syy esitellä teille kolme miestä, jotka saavat sukat pyörimään jaloissani.

D. Johnson, painija & näyttelijä

 

V. Diesel, näyttelijä

 

 

H. Sinivaara, insinööri & aviomies

 

Asiahan on niin, että näiden poikain kanssa me aina silloin tällöin käymme kolmestaan, joskus jopa neljästään, elokuvissa. Kahden ensimmäisen herran, D. Johnsonin ja V. Dieselin kanssa olemme tunteneet jo hieman pidempään, mutta tänään tuli kuluneeksi tasan kahdeksan vuotta siitä, kun suosikkimiesteni lista piteni 190 senttimetrillä H. Sinivaaran viedessä jalat lopullisesti altani. On varmaan turha väittää, etteikö jakauksella olisi ollut asian kanssa jotain tekemistä.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.