Idea, jonka olisin halunnut keksiä ite: kuppikakku-automaatti

Vaikka todellisuudessa olen jo paennut Kalifornian kuumuutta Mammoth Lakesille vuoristoon, palaan vielä hetkeksi minilomaani Los Angelesissa. Kuten edellisessä postauksessani lupailin, palaan nyt toiseen matkan pääteemoista, kuppikakkuihin. Koska en juuri muffinssi-vuokiin sylje, olin kovasti innoissani ystäväni ehdottaessa päiväajelua Beverly Hillsiin ja Sprinkles-kuppikakkukahvilaan. Enkä muuten intoillut suotta. Käymisen ja blogi-postauksen arvoisen paikan Sprinklesistä tekee nimittäin yltiöhauska Cupcake ATM, eli suomalaisittain kuppikakku-automaatti. Idea on juuri niin järjetön ja hauska, tai ihan vain järjettömän hauska, että melkein harmittaa etten keksinyt sitä itse.

Automaatin idea on sama kuin pankkiautomaatilla. Ruudulla pyörivistä kuppikakuista valitaan se houkuttelevin, höylätään pankkikorttia ja seurataan ruudulta, kuinka kuppikakku lähtee hyllystä matkaan kohti vesi kielellä odottelevaa tilaajaa ja tupsahtaa lopulta ulos automaatissa olevasta luukusta söpössä paketissa. Eikä hauskuus pääty vielä tähän. Toisin kuin paikalliset kuppikakut, joiden koostumus on epämääräistä höttöä, muistuttavat nämä kuppikakut suomalaistyyppistä perusmuffinssia eikä kuppikakun kuorrutuskaan nostanut liialla makeudella niskavilloja pystyyn.

Eli, jos suuntaat Los Angelesin alueelle, lisää pakollisten nähtävyyksien listalle tämä pieni sokerinhuuruinen kohde Beverly Hillsissä, Santa Monica Boulevardilla. Jos kuppikakkujen epäterveellisyys puistattaa, löytyi heti Sprinklesin naapuriliikkeen seinästä tuoremehu-automaatti. Olin kuitenkin sen verran kuppikakku-ähkyissäni etten enää mehulle kyennyt, vaikka liike ulkoa päin kovin houkuttelevalta sammalella tilkittyine seinine vaikuttikin.

Ensi kerralla testataan sitten tätäkin automaattia.

 

Nyt ovat herkuttelut kuitenkin jo vaihtuneet Mammoth Lakesin vuoristomaisemiin ja aktiivilomailuun. Tänään kuppikakkujen voimalla on tehty mm. pieni testilenkki maastopyörällä ja kiivetty Mammoth Mountaininhuipulle, jonka tein muuten myös viime vuonna. Alkuviikko sujunee samaan malliin, kunnes suuntaamme kohtiBay Areaa ja Yhdysvaltain itsenäisyyspäivän viettoa.

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille! Minä jatkan lomailua ja tästä syystä saattaa blogikin päivittyä hieman tavallista harvempaan tahtiin. Reissun etenemistä kannattaa muuten seurata myös Instagramista sekäFacebookista.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.