Tällainen minä olen

Ilman dieettiä. Ilman meikkiä. Ilman Photoshoppausta ja tekorusketusta. Juuri lenkiltä tulleena, yltä päältä hikisenä heti aamutuimaan. Tällainen minä olen.

Se, mitä olin huhtikuussa dieetin jälkeen, en ollut minä. Se oli poikkeustila, pitkällisen työn, hikoilun ja rasvanpolton tulos, kuin eräänlainen taideteos. Kun siis tulen Suomeen ja tapaamme, älä pety kun en olekaan superihminen. Sillä tällainen minä olen, ihan tavallinen.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.