Onnenpäivä ehdolla Inspiration Blog Awardseissa!

Aivan huisia, mahtavaa, upeaa, ennenkuulumatonta ja vähän käsittämätöntäkin! Mutta pakko kai se on uskoa. Rakas aivoituksieni hedelmä, tosielämän sekametelisoppa, puolisalainen ylpeydenaiheeni ja ajatuksieni julkinen ilmoitustaulu Onnenpäivä on ehdolla Indiedaysin Inspiration Blog Awardseissainspiroivimmaksi lifestyle-blogiksi!

Kiitos kovasti hänelle/heille, jotka blogiani olivat ehdottaneet mukaan äänestykseen! Olen aidosti onnellinen (ja vähän yllättynytkin) siitä, että joku kokee edustamani elämäntyylin ja ajatusmaailman inspiroivaksi ja seuraamisen arvoiseksi. Jo pelkkä äänestyksessä ehdolla oleminen on minulle valtavan suuri tunnustus ja antaa sellaisen lisäpotkun takamukselleni, että sillä luulisi blogini leijailevan vielä pitkälle internetin höpöhöpöpumpulikerrostumassa.

Äänestys löytyy täältä ja Onnenpäivä piileskelee melko vakuuttavassa seurassa siellä lifestyleblogi-kategoriassa.

Jos hengentuotteeni on äänesi ansainnut, anna sen kuulua. Äänestämällä voit myös voittaa liput Inspiration Blog Awards -juhlaan 16.11.2013! Jos voitan, taidan minäkin lentää paikalle (saatan melkein kuulla kuinka joku juuri jäädytti perheen luottokortit…).

Hyvä Onnenpäivä, hyvä minä, hyvä te, hyvä me yhdessä!

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.