Päiväni allastyttönä

Viikon mittainen pikadieetti ja tekorusketus voi kohdallani tarkoittaa vain yhtä asiaa – kuvauksia. Jokin aika sitten Los Angelesin alueella asuva, valokuvausta opiskeleva lukijani otti minuun yhteyttä ja kertoi tarpeestaan löytää malliksi hieman lihaksikkaampi tyttö. Kuvausten idea perinteisen allaspoika-kotirouva -asetelman kääntämisestä päälaelleen kuulosti niin hauskalta, että olin oitis mukana juonessa. Kuvaukset saatiin lopulta järjestettyä pari viikkoa sitten ja meininki oli odotusten mukaisesti melko hulvaton.

”Äijä hei, anna mun nyt *ittu trimmata nää puskat rauhassa!” 

Olen aina välillä, yleensä kaikkea muuta kuin rahasta, ollut mallina milloin missäkin projekteissa. Milloin olen auttanut kuvaajan portfolion rakentamisessa, esiintynyt aloittelevan yrittäjän tuotekuvissa, ollut vaatehenkarina kun ei ketään muuta ole ollut paikalla tai ollut muuten vain toteuttamassa mitä erilaisempia taidevisioita. Nämä pienet mallikeikat ovat aina super hauskoja irtiottoja arjesta ja on mukavaa työskennellä lahjakkaiden, asiaansa intohimoisesti suhtautuvien kuvaajien kanssa. Samalla sitä sitten oppii hieman lisää niin kuvaamisesta, mallina olosta kuin maskeeraajan meikkauskikoistakin. Ja onhan sekin jotain, että voi sitten vanhana selata sieltä valokuva-albumista jotain muutakin kuin Kanariansaarten lomakuvia.

Maskeeraaja teki tästäkin nassusta salonkikelpoisen heti aamusta!

Kuvat: Supermahti Marke Liimatainen

Yksi kommentti artikkeliin ”Päiväni allastyttönä

  1. Paluuviite: Kymmenen yhteisen vuoden jälkeen… | Onnenpäivä

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.