Huvipuistotukka

Päätimme viime viikolla viettää hauskan päivän Universal Studioilla Hollywoodissa. Aamulla hiuksiani lähtökuntoon kiharrellessani muistin yht’äkkiä ystäväni minulle tuoman kirkkaanpinkin hiusliidun. Siitä se ajatus sitten lähti. Asiahan on nimittäin niin, että päivä huvipuistossa vaatii ehdottomasti huvipuistotukan!

Tykästyin pinkkeihin suortuviin niin paljon, että melkein harmittaa ettei lopputulos ole pysyvä. Kevin Murphyn Color.Bug -väri nimittäin lähtee hiuksista pois heti ensimmäisessä pesussa. Onneksi väri osoittautui pienen harjoittelun jälkeen sen verran helpoksi käyttää, ettei muutaman suortuvan värjääminen aina silloin tällöin ota paljonkaan aikaa.

Vasta oman värjäykseni jälkeen löysin Sarvaksen Saaran blogista viralliset värjäysohjeet, joiden mukaan hiuksiin tulisi ennen väriä levittää jonkin sortin muotoilutuotetta, jotta väri pysyisi paremmin ja lähtisi varmasti pesussa pois. No, minä en muotoilutuotetta käyttänyt ja väri sekä tarttui että lähti pesussa pois siitä huolimatta. Sen verran varsin sottaisesta ensiyrittämästä oppineena kuitenkin tein, että kostutin kevyesti värinappulan pintaa sormenpäillä ennen värjäyksen aloittamista. Sen jälkeen otin hiussuortuvan kerrallaan peukalon ja värinappulan väliin ja liu’utin väriä ylhäältä alas muutaman kerran. Tämän jälkeen liu’utin hiussuortuvaa sormieni välissä vielä kerran pari, jotta irtoväri tarttuisi hiuksen pintaan eikä sottaisi niin paljon.

Siinäpä se tämän hauskan tuotteen miinus sitten onkin. Se sotku nimittäin. Väriä varisee laittaessa jonkin verran ympäriinsä, joten suosittelen tekemään värjäyksen lavuaarin päällä. Ei myöskään kannata pukea vaatteita päälle ennen värjäystä, sillä väri tarttuu vaatteisiin kuin tauti, vaikka lähteekin pesussa pois.

Joo, myönnetään. Aikuistuminen ei ole koskaan oikein ollut minun juttuni. Aikuispissismiä tai ei, tuli hiuspehkostani pienellä vaivalla ihan törkeän hieno!

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.