Blogiunia

Minulla on ilmeisesti ollut hieman huono omatunto joulunajan blogihiljaisuuden vuoksi, sillä heräsin tänä aamuna blogiaiheisilta yöuniltani syke siellä 180:n tietämillä hakaten. Vaikka uni olikin juuri ennen heräämistä kääntymässä pienoisen katastrofin puolelle, oli mielikuvituksen tuottama seikkailu kuitenkin sen verran hulvaton, että oli pakko tulla jakamaan se teidän kanssanne. Se, mikä teki tästä päättömästä unesta poikkeuksellisen hauskan oli tietysti se, että tapasin siinä paljon sellaisia ihmisiä, joita en ole koskaan oikeasti tavannut. Viime yönä unissani seikkaili nimittäin sekä blogini lukijoita että kanssabloggaajia.

Uni alkoi ideasta, jolla halusin hyvittää lukijoilleni joulukuun loppupuolen anemisen blogitarjontani. Olin käymässä Suomessa ja halusin järjestää pienen lukijatapaamisen syntymäpäivieni kunniaksi (joka on oikeasti kyllä vasta toukokuussa…). Mukaan oli ilmoittautunut pieni joukko lukijoita, joille varasin kaikenlaista naposteltavaa. Sanumarialle hankin pekonisuklaata ja Kristaliinaa silmällä pitäen oli juomana Fresitaa (olin ilmeisesti unohtanut, että Kristaliina on raskaana…). Jauhelihamuffinsseja valmistaessani pelotti, että asiantuntevilla makunystyröillä varustettu Annemi ei niistä välttämättä pitäisi ja huolehdin, että mitäköhän seJouko tykkää, kun riisikin on tehty riisinkeittimellä.

Unissa kaikki ei kuitenkaan mene niin kuin Strömsössä. Tälläkin kertaa tapaamispaikka osoittautui mahdottomaksi ja tapaaminen siirtyi Kaliforniaan – niinkin käsittämättömään paikkaan kuin bensa-aseman pihalle. Hennan M:n rientäessä bensa-aseman sisälle lämmittämään ruokia mikrossa, me muut päätimme julkijuopottelukieltoa uhmaten korkata Fresitapullot, vaikka JonnaH ja Nuorgamin Emmi ajatusta vähän vastustivatkin. Ja sitten minä sähläsin. Mindekalle juomaa kaataessani pudotin pullon maahan. Syntyi kaaosta, sotkua ja sirpaleita, itse asiassa aivan käsittämättömän paljon yhdestä pullosta. Koko poppoo osallistui massiiviseen siivousoperaatioon ja asfaltilla kanssani ryömivät ainakin Tiiti, FFFifi, TMT, Nata jaMika, joka sai haavan sormeen (en edes tiedä onko siellä lukijoissa ketään Mikaa :D). Hihityksen säestämä paniikki sen kuin yltyi, kun Matkaaja ilmoitti, että bensa-aseman pihaan kääntyi juuri poliisiauto. Ennen kuin ehdimme kissaa sanoa, oli poliisi jo vaatimassa meitä kaivamaan esille todistukset täysi-ikäisyydestä.Sarvaksen Saaran ja Anna-Maijan vängätessä poliisin kanssa siitä, onko vaaleanpunainen suomiajokortti oikea vai ei, huomasin itse, että olen jättänyt lompakkoni kotiin. Kun poliisi talutti minua kohti poliisiautoa, oli viimeinen ajatukseni ennen heräämistä, että maksaakohan mies meidän pidätettyjen takuut.

Että näin. Jos joku tunsi tänään irtaantuneensa ruumiista, olleensa henkisesti toisaalla tai jotain muita omituisia tuntemuksia, saattaa syyllinen löytyä täältä.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.