Inspiraatioseinä

Sunnuntaina, hyvin ansaittuna lepopäivänä, keksin vihdoinkin jotain käyttöä kaikille niille inspiraatiokuville ja viisaille sanoille, joita olen viime kuukausien aikana lehdistä ja mainoksista saksinut talteen. Niin syntyi työhuoneeni seinälle mustasta langasta, pienistä pyykkipojista ja lehtileikkeistä inspiraatioseinä.


Ja kas näin. Yli kaksi vuotta tyhjänä ammottanut seinä on vihdoin saanut merkityksellistä sisältöä, joka kaiken lisäksi on helppo päivittää ajankohtaan sopivaksi. Jos lehtileikkeessä pullisteleva nainen alkaa kyllästyttämään, voi sen vaihtaa helposti toiseen. Tai jos koko liikunta kärsii inflaation, voin aina vaihtaa seinälle inspiraatiokuvia työtäni silmällä pitäen, taittomalleja, väriyhdistelmiä, typografiaa ja sen sellaista. Ja sitten, kun koittaa grillikausi ja dieetti on ohi, voi seinän täyttää mitä herkullisimmilla ruokakuvilla, resepteillä ja drinkkiohjeilla. Helppoa, halpaa ja persoonallista!

 

ps. Kyllä, työhuoneeni seinät ovat oikeasti vaaleanpunaiset. Ja kyllä, pitkällisen harkinnan jälkeen taidan jopa tykätä niistä.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.