Heiaheiaa käyttävät kanssatreenaajat hoi! Team Onnenpäivä on täällä!

Edellinen kirjoitukseni säännöllisen liikuntarutiinin ja -motivaation ylläpitämiseksi poiki mielessäni muuan ajatuksen. Päätin perustaa motivaation ja treeni-ilon jakamiseksi Heiaheia-palveluun Onnenpäivä-blogin lukijoiden oman treeniryhmän, Team Onnenpäivän.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kuka tahansa Heiaheian käyttäjä voi halutessaan liittyä ryhmän jäseneksi ja näin seurata allekirjoittaneen sekä kanssatreenaajien liikuntasuorituksia, kannustaa toisia ja parhaassa tapauksessa imeä hitusen motivaatiotakin. Mikäli et kuitenkaan halua leveillä omilla suorituksillasi koko ryhmälle, voit asetuksista säätää liikuntasuorituksesi vain omien kavereiden nähtäväksi. Muista kuitenkin, että vain jaettu treeni on jaettu liikunnan ilo!

Liittymällä ryhmän jäseneksi, voivat ne jotka ovat treeneistäni enemmänkin kiinnostuneet, seurata liikehdintääni hitusen tarkemmin ja samalla pääsen itsekin kurkistelemaan mitä ne kanssabloggaajat ja lukijat tahoillaan puuhaavat kuntonsa ylläpitämiseksi ja parantamiseksi. Ryhmä tarjoaa myös keskustelualueen, jonka toivoisin täyttyvän treenitavoitteista ja kaikesta muusta liikuntaan liittyvästä spekuloinnista. Toisin sanoen, toivon tuon ryhmän jatkossa pureutuvan syvemmälle treenijuttuihin, kuin mihin pelkkä blogini kirjavine sisältöineen ulottuu.

Liity ryhmän jäseneksi täällä (linkki toimii kun olet kirjautunut sisään) tai kirjoita Heiaheian ryhmähakuun:Team Onnenpäivä. 

…eikä tässä vielä kaikki! Lisämotivaation saamiseksi sekä jakamiseksi jaa treeniaiheiset Instagram-kuvasi tägillä #teamonnenpäivä. Näin minä ja muut löydämme kuvasi helposti virtuaaliviidakon uumenista.

 

Treenataan yhdessä etänä!

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.