Heippa siellä! Ajatuksianne kaivataan!

Näin ystävänpäivän lähestyessä olen uhrannut muutaman lämpimän ajatuksen myös teille lukijoille. Tässä reilun kahden vuoden aikana (ja reilun 500 kirjoituksen jälkeen) ollaan tultu sen verran tutuiksi, että tunnistan teistä osan jo ihan nimeltäkin, kun samat nimet ja kasvot vilahtelevat niin täällä Lilyssä, Facebookissa,Instagramissa kuin nyt myös Heiaheiassakin. Uusia kanssamatkaajiakin on liittynyt seuraan sen verran, että haluan taas tehdä pientä välitiedustelua Onnenpäivän potkimiseksi oikeaan suuntaan ja kysäistä teiltä lukijoilta mistä haluaisitte täällä blogissa lukea, onko jokin kysymys vailla vastausta, tuleeko mieleenne jotain lennokkaita ideoita tai pitäisikö teidän mielestänne jokin asia tehdä toisella tavalla? Kivat ja omalta tuntuvat ideat ja kehitysehdotukset otetaan ilolla vastaan!

Pakko tähän väliin muuten hehkuttaa tuoretta Team Onnenpäivän Heiaheia-ryhmää, sillä siihen on muutamassa päivässä liittynyt jo 62 innokasta treenaajaa. Heistä osa on myös avannut keskusteluosiossa liikunnallisia taustojaan, joita on ollut inspiroivaa lueskella omien treenien ohessa. Kannustuksia ja tsemppiä on siis ilmassa melkoinen määrä ja lisää kaivataan! Liity mukaan porukkaan täällä!

Tiedän jo valmiiksi, että osa teistä haluaisi lukea jatkossa vieläkin enemmän treenijuttuja (ja osaa ne ei taas kiinnosta pätkän vertaa…), mutta kuten aikaisemminkin olen sanonut, kirjoittelen niitä aina silloin kun tuntuu, että on oikeasti jotain kerrottavaa tai mullistavaa tapahtunut sillä saralla. Se painojen ja toistojen määrä ei vaan vieläkään tule luontevasti ulos näppäimistöstä tänne blogin puolelle, mutta yritän kyllä parhaani mukaan naputella hieman yksityiskohtaisempaa tietoa treenistä Heiaheiaan. Dieetin etenemisestä ja ruokavaliosta tulen sen sijaan kirjoittamaan säännöllisesti tänne blogiin viime vuoden malliin, kunhan tässä ensin päästään alkua pidemmälle.

Sen verran olen jo tulevaisuutta miettinyt, että ensi kesänä olisi mahdollista toteuttaa vaikkapa yhteislenkki jossain päin Suomea. Olisi niin mukava tavata teitä lukijoita ja kanssabloggaajia, kun täällä rapakon takana teihin harvemmin törmää (mutta tätäkin on tapahtunut, uskokaa tai älkää!).

 

Mutta nyt, sana on taas vapaa ja kysyä saa! 
(ja juu, muitakin terkkuja voi lähettää)

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.