Onnenpäiväkin uudistui!

Mitä isot edellä, sitä pienet perässä. Nyt kun Trendikin koki uudistuksen myötä varsinaisen muodonmuutoksen(sain muuten uuden lehden käsiini tänään, hyvältä näyttää! Kiitos toimitukselle <3), ajattelin että eiköhän ole aika pistää tikkua ristiin myös Onnenpäivän osalta. Sitä voisi erheellisesti kuvitella, että jos tekee graafista suunnittelua työkseen, niin blogin ulkoasukin päivittyisi hitusen ahkerammin, mutta tiedättehän, suutarin lapset ja kengät jne.

Mutta tuossa se nyt on, sivun yläreunassa, ihan uusi otsikkokuva! Poimin siihen mukaan muutaman pääaiheen, joiden ympärillä blogini yleisimmin pyörähtelee, eli liikunta, Kalifornian aurinko ja hyvä mieli. Mutta kuten hyvin tiedätte, olen jutuissani kovasti rönsyilevä. Niinpä aiheiden alle oli vielä lopuksi pakko tehdä pieni lisäys, joka kuittaa kaikki ne muihin lokeroihin sopimattomat aiheet joita näppäimistöni suoltaa.

Jotain vanhaa minä kuitenkin säästin; vuoret horisontissa, ikkunasta näkyvän palmun ja takapihalla surraavat kolibrit. Mitäs tykkäätte?

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.