Sillä välin, kun muut oli gaalassa

Blogimaailman päivitykset ovat tänään pyörineet paljolti eilisen Aussie Blog Awards -gaalan ympärillä. Itsehän en kutsusta ja ehdolla olosta huolimatta päässyt paikan päälle, olivat nimittäin unohtaneet sujauttaa sen lähettämänsä kutsun väliin lentoliput. Niinpä ajattelin kertoa mitä minä tein sillä välin, kun te muut kilistelitte laseja ykköset päällä. Tai no, mitä tässä turhaa näppäimistöä kuluttamaan, kertokoot kuvat puolestaan.

Mahtoiko noista kuvista käydä nyt varmasti ilmi, että meillä oli täällä eteläisessä Kaliforniassa täydelliset auringonpalvomiskelit?

No, oikeastihan yritän vaan herättää vastakateutta, olen nimittäin ihan hirmuisen harmissani ja kateudesta myrkynvihreä, kun en itse päässyt mukaan karkeloihin enkä tavannut kanssabloggaajia, en toimitusta, en tuomareita, en päässyt syömään herkkuja enkä tälläytymään ja pukemaan juhlakamppeita ylle. Niin paljon kuin nautinkin näistä ympärivuotisista kesäkeleistä, olisin eilen ollut mieluummin siellä.

Äh. Joskus tuntuu niin epäreilulta, että jos elämässä haluaa yhden asian, joutuu aina luopumaan jostain toisesta.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.