Jeremy Scott for Adidas

Minulla on paha tapa kadottaa naisellisuuteni aina samaa tahtia kuin elopainoni nousee. Siinä, kun vähärasvaisempana käytän korkokenkiä ja tiukempia vaatteita, verhoudun painon noustessa ehkä liiankin helposti löysiin maastohousuihin, legginseihin ja huppareihin.

Niin syvällä amerikkalaisuudessa en kuitenkaan vielä ole, että tallustelisin lenkkitossuissa muutoin kuin lenkillä ollessani, joten ilmassa leijuivat kaikki eväät pahemman luokan kenkäkriisiin. Oli pakko löytää kengät, jotka olisivat edes vähän naiselliset, mutta rennot ja yhdisteltävissä verkkareihin, leggareihin ja mikä tärkeintä – huppareihin. Ja toki plussaa olisi se, että niillä voisi myös kävellä.

Jeremy Scott for Adidas

Pelastuksekseni koitui Adidaksen ale-laari, josta löytyi tarpeeseen täydelliset popot. Hauskat, korolliset(!), sporttiset ja hyvät kävellä. Nämä kaikki ominaisuudet tungettuina yksiin kenkiin on jo melkoinen saavutus.

Jeremy Scott for Adidas

Ovat kyllä niin mauttomat, että ovat oikeastaan ihan pirun hienot!

6 kommenttia artikkeliin ”Jeremy Scott for Adidas

 1. Siis IHANAN MAUTTOMAN KAUNIIT!! Sori,mut mulle tulee mieleen Mae West ja sen sanoma: ”Too much of a good thing can be wonderful!”. Mista sa nappasit noi jalkaasi? Viimeksi korolliset urheilukengat oli muotia about 80-luvulla mutta ei nekaan olleet noin sairaan siisteja!

  Liked by 1 henkilö

 2. Mikään vaatekappale ei ole mauton jos se vaan sopii habitukseen. Ja tärkeintä on että itse tykkää, se on aivan yksi ja sama mitä muut on mieltä. En ole siis ehkä maailman muotitietoisin, mutta mä tykkään 🙂

  Liked by 1 henkilö

  • No näin minäkin ajattelen 🙂 Ja sitä paitsi useammin ihmiset tulee sanomaan, että onpa makeet kengät kuin että onpa kamalat kengät. Se mitä ihmiset salaa ajattelee, on lopulta se ja sama.

   Tykkää

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.