Mitä oikeasti teen yrittäessäni näyttää tärkeältä

Tässä sitä taas istutaan, hotellin loungessa iltapäiväkahvilla. Mies näpertää koneellaan insinöörijuttuja ja yritän itsekin näyttää tärkeältä täällä business-ihmisten joukossa tietokonettani naputellen. Voi kun tietäisivät, että kaavioiden, powerpoint-esitysten ja laskukaavojen vääntämisen sijaan katselen näitä:

 

Kuvat on napattu muutama päivä sitten Darling Harbourin Wild Life Zoossa. Päivä oli kuuma ja kaikki eläimet poseerasivat enemmän tai vähemmän laiskoina keskipäivän paahteessa siinä kun itse teutaroin hiestä märkänä kamerani kanssa. Ovat muuten aika symppiksen näköisiä kavereita nämä Australian alkuperäisasukkaat.

Noin. Eiköhän tämän päivän tärkeilykiintiö tullutkin jo täyteen. Vielä yksi suklaakeksi ja suuntaan ostarin ihmisvilinään. Huomenna otetaankin sitten viimeisen päivän ja virallisen vapaan kunniaksi saari haltuun auton ratissa. Toivottakaa onnea, tiedä minkälainen maanteiden kuningas miehestäni kuoriutuu väärinpäin soljuvassa liikenteessä.

4 kommenttia artikkeliin ”Mitä oikeasti teen yrittäessäni näyttää tärkeältä

  1. Ihanaa kun paasit sinne Aussielandiin ihmetteleen elaimia ja ihmisia ja liikennetta. Noi elukat on mainion nakoisia kylla,niista huomaa miten eristynyt se Australia on,niita ei nae missaan muualla.Hienoa etta voit oman insinoorisi tyomatkoille menna mukaan ja sa varmaan naet maista ja kaupungeista paljon enemman kuin rakkaasi silla jonkunhan on tehtava myos toita tyomatkalla,hahha. Mun mies ei ota mua koskaan mukaan,yhyy. No, Lansi Afrikan maissa ei ollut siella asuessa kauheesti kivoja turistipaikkoja vai oletko koskaan kuullut Ouagadugun yo-elamasta? Laitahan lisaa kommentteja kummallisuuksista joita kohtaat siella! Tosi kiva lukea matkoistasi aina!

    Tykkää

    • Kyllä sitä aika onnekkaaksi itsensä tuntee, kun saa välillä kammettua itsensä mukaan toisen työmatkoille. Joka paikkaan ei tietysti huvita mukaan lähteä ja olen suosiolla jättänyt välistä nuo Euroopan reissut. Mutta sitten on näitä kivoja paikkoja, joihin on aina halunnut mennä, mutta matkat ovat niin kalliita, että on jäänyt välistä. Onhan se kuitenkin aika paljon edullisempaa matkustamista, kun matkassa maksaa ainoastaan toisen lennot. Nyt vaan odottelen, että miehellä tulisi työmatka Uuteen-Seelantiin ja ehkä joku päivä Hong Kongiin 😛

      Tykkää

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.