Mistä tietää, että bloggaustauko on venähtänyt turhan pitkäksi?

No ainakin siitä, että ihmiset tulevat varta vasten kysymään kuulumisia, koska eivät voi lukea niitä blogista.

Homman nimi on nyt se, että ei kuulu erityisen hyvää ja siksi kuulumisten ja tekemisten kirjoittaminen blogiin ei ole ollut ihan ensimmäisenä eikä vielä toisenakaan mielessä. Samaan syssyyn pahoittelen, että olen vastaillut niukasti minulle lähetettyihin viesteihin, kadonnut lähes tyystin Facebookista ja jättänyt lataamatta iloisia kuvia Instagramiin.

Kukaan ei kuitenkaan ole kuollut, ei ole tullut avioeroa ja kaikki raajatkin ovat tallella, että sillä tavalla tilanteen voi kyllä nähdä positiivisestikin. Aika moni muu asia on kuitenkin viimeisen vuorokauden aikana heittänyt häränpyllyä sen verran hallitsemattomalla kaarella, että tuleva muutto taitaakin suuntautua vähän pidemmälle kuin toiselle puolelle kaupunkia.

Tämä on nyt näitä ärsyttäviä ”ähäkutti, vihjailen vaan, mutten kerro kaikkea” -postaus, mutta kerron kyllä asioista enemmän kunhan… no, ylipäätään tiedän, että mitä hittoa täällä oikein tapahtuu.

Mutta on minulla toki hyviäkin uutisia. Nimittäin ne linnunpojat ovat nyt lähteneet pesästä:

Niinpä niin. Pikkulinnutkin tietävät jättää uppoavan laivan.

9 kommenttia artikkeliin ”Mistä tietää, että bloggaustauko on venähtänyt turhan pitkäksi?

 1. Tsemppiä muutto- ja elämänyllerrykseen. Toivottavasti asiat asettuvat vielä uomiinsa ja saadaan taas lukea kuulumisia.

  Ja onneksi nuo linnunpoikaset ehtivät lähteä pesästä, mua jo vähän jännitti miten niille käy!

  Tykkää

 2. Ikava on mutta joskus elama vaatii enemman eika aikaa jaa postailuun. Toivotan paljon onnea kaikkeen mihin ryhdyt tulevaisuudessa! Olisko perati niin etta menette Suomeen takaisin? Se mulle ekaksi tuli mieleen….kerro kun ehdit!! Halit!

  Tykkää

 3. Mulle tuli myös ekana mieleen muutto Suomeen? Meidän ystäväperheellä (kaikki pelkästään Suomen kansalaisia) loppui yllättäen työt ja sitä kautta viisumi Jenkeissä. Oli aika kuumottava tilanne, aika lyhyt oli armonaika etsiä uusi työ ja hakea uudet viisumit… Mutta ne onnistuivat siinä, joutuivat tosin mennä Kanadan puolelle viisumimatkalle koko perheellä.

  Tsemppiä siis, kyllä te selviätte!!! ❤

  Tykkää

 4. Hei Anne ja terveiset täältä aika lämpimästä (+44.1C juuri nyt säätutkan mukaan) Dubaista! Pakenin tänne viikko sitten Suomen kylmää ja niin perin sateista suvea.

  Teillä on tällä hetkellä ilmeisesti purtavana joku suurempi muuttoon liittyvä pähkinä. Kahdenkymmenenyhden ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen tiedän kokemuksesta, miten rasittavaa elämä saattaa joskus olla, kun tänään ei välttämätta tiedä, mistä huomenna mahtaa löytää itsensä.

  Onneksi asioilla on yleensä kuitenkin enemmin tai myöhemmin taipumus jotenkin lutviutua, joten tsemppiä vaan teille kummallekin.

  Tykkää

 5. Tsemppirutistukset! Lapseni jaksavat odottaa vaakakuvan jatkoa. Tärkeintä, että saatte järkevän ja enemmän kuin tyydyttävän ratkaisun asumisongelmaanne. Peukut ojossa, yksi iso ja kaksi pientä.

  Tykkää

 6. Täällä malttamattomana odotellaan uuden kodin esittelyä 🙂 en kamalasti ole kommentoinut viime aikoina mutta aina köyn uusia juttuja odottamassa ❤ voimia kodin vaihtoon
  T.ninoh

  Tykkää

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.