Jos on pakko olla koditon…

… niin ystävieni talo on ehdottomasti paras paikka majailla väliaikaisesti.

Isäntäväen ihanuuden lisäksi täällä palmujen alla on ihan oikea ulkosauna, voitteko kuvitella! Saunan jälkeen voi nauttia oluen pari kauniilla patiolla ja pulahtaa uima-altaaseen vilvoittelemaan.

Naapureiden mielenterveyttä ajatellen pihaa ympäröi juuri sen korkuiset aidat, että voin ravata saunaan-uimaan-saunaan-uimaan-saunaan-uimaan ilkosenalasti! No okei, ehkä neljästä naapuritalosta näkee tähän pihalle jos oikein kurkistelee, mutta ihan sama.

Ehkä vielä hetken kestän tätä kodittomuutta. Naapurit ehkä ei.

5 kommenttia artikkeliin ”Jos on pakko olla koditon…

 1. Ihana, positiivinen postaus!! Jenkit ei muuten paljon tartte kauhistuakseen alastomuutta. Olen ollut syrjaisella uintipaikalla, siis metsainen jarvi-maisema, suomalaisten kaverien kanssa taalla USAssa. Tietysti 2-4 vuotiaat pellavapaat olivat alasti kuten lasten taytyykin saada olla tuossa iassa. SInne tuli 2 jenkki aitia ja valittivat etta miksi lapsilla ei ole uimapukuja paalla. Oltiin siveyspoliisin silmatikkuna siis, ihan tajutonta. Saunakin on vaan jenkkien mielesta tekosyy pornoon ja muista toki ettet laheta Suomesta jenkeille mitaan saunakortteja joissa ihmiset istuu ilkosillaan. Mina tein nain ja sain satikutia. Harmitti vaan kun siina kortissa ei ollut sita Tom of Finland postimerkkia!! Oletko ihan varma ettei olisi kuitenkin ihan kiva palata Suomeen ja alastomuuteen normaalisti suhtautuvien ihmisten piiriin? Tsemppia saunaan!!

  Tykkää

  • Tässä mihinkään Suomeen voi lähteä, kuka näitä muuten opettaisi sietämään takamus paljaana juoksentelua? Tunnen, että minulla on täällä edessäni tärkeä tehtävä 😀

   Tykkää

 2. Ihanaa! Me tilasimme juuri pihasaunan ja aatamin asussa ajattelin sieltä pulahtaa altaalle. Mutta naapureita ei ole kuin yksi ja he eivät pihallemme näe 🙂

  Tykkää

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.