Miksi en ole muotibloggaaja

Blogiani seuraavat tietänevät jo, etten todellakaan ole mikään muodin ja tyylikkyyden ruumiillistuma. Mutta jos nyt kuitenkin on jollekin vielä jäänyt epäselväksi se, miksei blogissani esitellä päivän asuja, niin tässäpä syy:

Joo, oikeasti.

Villasukat (made by äiti) sullottuina flipfloppeihin (tähän-joku-trendimerkki by Walmart). Ja ilman lämpötilahan oli tapahtumahetkellä kaliforniamaiset 25 astetta.

Tämänkertainen asuvalintani yllätti mauttomuudellaan jopa itsenikin. En sentään kotipihaa kauemmaksi lähtenyt, mutta järkytyinpähän kuitenkin, kun altaan reunalla tajusin mitä helvettiä olin jalkaani oikein tunkenut.

”Tarttis vissii noi sandaalit riisua ennenko altaaseen hyppään”.

Suomalainen mies, tennissukat ja sandaalit, teille on haastaja.

ps. Ai niin se hashtag! Pitää olla hashtag! #villasukissaaltaalle!!!1111!!!

12 kommenttia artikkeliin ”Miksi en ole muotibloggaaja

 1. Kiitos hyvistä nauruista! 😊 Käytännöllisyys ennenkaikkea☺Eikä mulla ole varaa nauraa, kun kiireessä, uima-altaalla, änkesin päähäni uimalakin sijaan mustia alushousujani. Oli siinä muotitietoisilla italialaisilla ihmettelemistä☺

  Tykkää

 2. 😀 Mäkin käytän villasukkia välillä kesät talvet, mutta en nyt sentään flipflopeissa! 😀 (Ihan kuin täällä olisi yhtään flipflop-keliä edes ollut koko kesänä…)

  Tykkää

 3. Sä olet mun tyyli-ikonini! Näytin kuvan lapsilleni. Heidän mielestään noin pitääkin pukeutua, jos läpyttimissä tulee jalat viluisiksi 😉

  Tykkää

 4. Kiitos ihanasta kuvasta, pelasti paivan!!! Olen syyllistynyt samaan…..pahin muotimokani oli menna Targettiin hiukset poninhannalla. Mutta kun kiireella tuli lahto en huomannut etta olin sitonut hiukseni siivouksen ajaksi kotona vanhoilla rintsikoilla ponnarikumin sijaan. Aloitin varmaan uuden muotivillityksen, meidat suomi-neidot aina huomioidaan milloin mistakin syysta taalla Rapakon Takana.

  Tykkää

 5. Honey, nämä tunnetaan täällä meilläpäin floridalaisina talvikenkinä 🙂 🙂
  Kaikkea hyvää teille, toivottavasti elämä vie teitä parhaaseen mahdolliseen suuntaan! 🙂

  Tykkää

 6. Pidän aina kotona ollessani villasukkia, ja joskus olen uskaltautunut postin hakemaan laatkosta villasukat ja miehen isot kengät jalassa. Talvella minulla on kahdet villasukat päällekkäin, kesällä riittää yhdet. Nyt ulkona altaalla +35 C, ja villasukat jalassa :D.

  Tykkää

 7. Ihanat! Samasta syystä mäkään en pidä muotiblogia ja nyt kun asumme vielä maalla niin kaikenlaisilla virityksillä sitä tulee pihalla kykittyä ja välillä jopa nakkena Espanjan auringon alla 😀

  Tykkää

 8. Crocsit ja niiden jäljitelmät on täydelliset kengät Suomen kesään. Niihin mahtuu villasukat! Olen lukenut blogiasi jo pitkään, mutta tämä vasta tämä tärkeä sydäntä lähellä oleva aihe VILLASUKAT sai kommentoimaan =)

  Tykkää

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.