Kun leuka maahan putosi

Tiedättekös, kun joskus täytyy nipistää itseään ollakseen varma, että on ylipäätään hereillä? No, sattuipa näin tänä aamuna.

Olin juoksemassa maastossa, kun vastaani laukkasi ylväästi vitivalkoinen hevonen selässään hyvin ruskettunut ja muodostunut mies ilman paitaa. Herre gud, verkkokalvoni vaihtoivat välittömästi filmin hidastukselle ja kuulin taivaallisen enkelikuoron laulavan jossain taustalla auringon leikitellessä ratsastajan hikisenkostealla iholla.

Koska en saanut tapauksesta kuvaa maahan pudonneen leuan estäessä pääsyn taskuille, kaivoin Youtubesta mainosvideon, joka tuli tapauksesta välittömästi mieleeni:

Tekisi mieli sanoa tähän väliin jotain viitaten Virve Rostiin ja kuumottaviin kainaloihin, mutta koska en ole Virve Rosti, ne eivät olleet varsinaisesti kainalot joita kuumotti ja koska äitikin lukee tätä, niin jätän sanomatta.

Only in California.

ps. Ja koska tasa-arvo, niin tässä vielä toinenkin Youtube-pätkä.

5 kommenttia artikkeliin ”Kun leuka maahan putosi

  1. Jummi! Toivottavasti hän oli matkalla etelään. Ei täällä San Diegossa vaan ole (vielä) moista nähty! Mutta nytpä osaan varautua tuollaiseenkin mahdollisuuteen ja pitää kameran laukaisuvalmiina :D.

    Tykkää

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.