Kylmyyden ja romantiikan raja on häilyväinen

Aamulla kahden peiton alta herätessäni oli mukavan lämmintä. Kaksi peittoa, illalla sängyn viereen jätetyt villasukat ja paksu kylpytakki kertoivat kuitenkin siitä, että peittovuoren ulkopuolella olisi aamun tullen kylmä. Ja toden totta, miehisen ruumiinlämmön kadotessa viereltäni alakertaan asettamaan lämmitystä päälle, kirosin mielessäni mielikuvaa alati lämpimästä ja aurinkoisesta Kaliforniasta.

Lämpömittari kertoi ulkolämpötilan pudonneen yön aikana nollaan ja sisälämpötilan viiteentoista asteeseen. Ja tiedättehän, aamuisin viisitoista astetta tuntuu siltä, kuin lämpötila olisi juuri nipin napin plussan puolella. Lämmitys päälle, 50 kynttilää palamaan, villasukat jalkaan ja viltin alle sohvalle, miehisen lämmön viereen.

… hetkinen nyt, tuohan kuulostaa ihan romanttiselta.

 

Jostain syystä ei enää huvitakaan valittaa kylmyydestä. Voisinpa vaikka ottaa lisääkin tällaisia aamuja. Nyt äkkiä viltin alle…!

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.