Milloin rinnoistani tuli niin kiinnostavat?

Yhteenvetoa viime vuoden bloggailuista tehdessäni satuin kurkkaamaan luetuimpien juttujen lisäksi suosituimpia blogiini johtaneita hakusanoja. Suosituin hakusana, joka ei liittynyt omaani tai palstan nimeen, oli Prisman foam roller (kirjoitin aiheesta täällä). Seuraavaksi suosituimpia hakusanoja olivat treeniblogi, jatkuva nälkä (aiheesta kirjoittelin täällä) sekä tissit.

Nuo tissit hieman hämmensivät aluksi. Ei siksi, että olisi tullut yllätyksenä niiden olevan yksi Googlen suosituimmista hakusanoista, vaan lähinnä siksi, miksi hakusana johti juuri minun blogiini. Sitten muistin. Minähän kirjoitin aikoinaan misseistä ja tisseistä. No huh, eivät ne olekkaan kiinnostuneita minun rinnoistani.

Sen lisäksi, että minulla on rinnat, osaan myös piirtää.

Kahlatessani syvemmälle ja syvemmälle hakusanojen syövereihin, päädyin lopulta listan siihen kohtaan, jossa hakukenttään oli hakusanan lisäksi näpytelty nimeni. Koska kirjoitan omalla nimelläni, johtaa nimelläni tehty haku usein blogiini jättäen jäljen sivun statistiikkaan (kyttääjä kyttää kyttääjää!). Yht’äkkiä tajusin tuijottavani kaikkia niitä hakusanoja, joilla minua on netin syövereistä etsitty. Aika mykistävää.

Totuushan on, että meitä kaikkia googletetaan. Kun suurin osa hakijoista etsii viatonta tietoa esimerkiksi työhön liittyen, mahtuu joukkoon myös niitä, jotka oman elämänsä tylsäksi käydessä keskittyvät etsimään luurankoja tavallisten ihmisten kaapeista. Ja toden totta, aika kyseenalaista materiaalia on minustakin koitettu etsiä. Statistiikka tiesi kertoa, että minua on etsitty mm. sanayhdistelmillä: A. Sinivaara, tissit, perse, rinnat, silikonit ja alasti.

Näiden hakusanojen lisäksi minua on sitkeästi koitettu yhdistää yhteen aikakautemme hienoimmista lehdistä, Seiskaan. Tiedoksi niille, jotka oletettavasti jatkossa päätyvät tälle sivulle etsiessään tietoa ruumiinulokkeistani, että ei, en ole ollut Seiskan tähtityttö, en ole kenenkään salarakas, en Iltatyttö, eikä minusta myöskään ole julkaistu kuvia Jallussa, Kallessa tai muissakaan alan lehdissä.

Herätäänpä nyt todellisuuteen. Olen ihan tavallinen nainen. Teen töitä, treenaan ja siinä sivussa kirjoittelen blogiini mitä mieleeni juolahtaa. On totta, että olen vuosia sitten ollut messutyttönä, joitakin kertoja mallina ja kerran tekemässä tyhmiä temppuja televisiossa, mutta niin kauan, kun ei kukaan tunnista minua kadulla, en uskonut olevani henkilö, josta etsitään tissikuvia netistä.

En ole järkyttynyt enkä asian takia menetä yöuniani. Mutta kyllähän rintojeni saama huomio on vähän yllättänyt, myös täällä blogin kommenteissa. Vaikka mikäpä siinä, jokaiselle jotakin. Toisia kiinnostaa treenijutut, toisia ihmissuhdejutut ja toisia tissit. Ja se on ihan ok.

 

 

Ps. Tasa-arvon vuoksi mainittakoon, että eräs suosituista blogiini johtaneista hakusanoista oli karvaiset miehet.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.