Amerikan postimies, olet syvältä

Häpeä, sinä ahne ja epärehellinen paskiainen, joka varastat ihmisten posteja. Jos paketin päällä lukeechocolate ja se tulee Suomesta, minä ymmärrän kyllä, että houkutus on jenkille suuri. Maistuuhan teidän oma suklaanne aivan oksennukselta. Mutta ei se minun vikani ole, etteivät suklaainsinöörinne saa aikaiseksi vatsahappoa kummempaa makuelämystä. Tilaa itse omat suklaasi, äläkä koske minun Fazeriini.

Ulkosuomalainen, jolta on juuri varastettu Fazerin Siniset.

 

Osaatko yhtään kuvitella, kuinka vihainen on kaksikymmentä viikkoa dieetillä ollut ulkosuomalainen, jolta on juuri varastettu reilu kilo Fazerin Sinistä? Et tainnut tietää. Mutta kyllä sinä pian tiedät, sillä kostoni tulee olemaan hirmuinen. Minä lupaan, että se seuraava minulle osoitettu suomalainen suklaalähetys kätkee sisäänsä sellaisen suklaayllätyksen, että kun vietät seuraavan viikon vessassa kaksinkerroin, sinä toivot, että olisit jättänyt pakettini rauhaan. Toivottavasti sen jälkeen muistat varoittaa myös virkaveljiäsi suomalaisen suklaan käsittämättömän vahvoista laksatiivisista vaikutuksista.

Olkoon viimeinen kerta, kun varastat minun suklaani.

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.