Halloweenin irstaimmat asut

Se on taas se aika vuodesta, kun amerikkalaiskotien edustalle ilmestyvät kurpitsat, luurangot ja hautakivet, puihin kieputetaan hämähäkinseittejä, kaupasta haetaan säkeittäin karkkia ovelta ovelle kiertäville lapsille jaettavaksi ja koko perhe puetaan aina koirasta ja lemmikkimarsusta lähtien söpöihin Halloween-asuihin.

Näin viattoman kuuloisesta lasten juhlasta kuvittelin Halloweenissa olevan kyse, kun vielä asuin Suomessa. Kun sitten Yhdysvaltoihin muuton jälkeen tupsahti postiluukusta se ensimmäinen asukuvasto, heräsi vahva epäilys siitä, että taitaa Halloween olla sittenkin myös aikuisten keskuudessa hauskanpidon aikaa. Epäilykseni osoittautui oikeaksi, kun nelisen vuotta sitten vietin miniloman Santa Monicassa Halloweenin aikaan. Siellä kävelykadun hämärässä minä nielaisin pari kertaa tyhjää ja räpyttelin epäuskoisena silmiäni. Onko täällä jotkin fetissi-bileet vai mistä nämä kaikki puolialastomat naiset oikein tulevat?

Tuli pienoisena yllätyksenä, että tämän kovasti konservatiivisen kansakunnan naisväestö, joka ei uskalla muiden nähden edes vaihtaa vaatteita kuntosalin pukuhuoneessa, unohtaa täysin estonsa kerran vuodessa. Halloween onkin mitä loistavin tekosyy kiskaista ylleen verkkosukat sekä lyhyt nahkahame ja tuntea itsensä seksin ylijumalatareksi, joskin myyntipakkauksessa asulle on ilmoitettu hienostuneemmaksi nimeksiSoturiprinsessa. Olitpa sitten Tuhkimo, poliisi tai koalakarhu, on täysin hyväksyttyä kuljeskella ympäri kaupunkia takapuoli vilkkuen tai kaula-aukko haaroväliin asti avoinna.

Halloween-asuja myyvät tahot ovatkin oivaltaneet puolialastoman naisen mentävän markkinaraon asusteita suunnitellessaan. Itsensä esittelystä innostuville naisille on kuvastoissa tarjolla toinen toistaan rohkeampia ja paljastavampia asusteita, jollaisia on yleensä totuttu näkemään lähinnä erotiikkavälineistöä tarjoavien liikkeiden valikoimissa. Kuvastot, jotka kaikkina muina vuodenaikoina saapuvat koteihin huomiota herättämättömissä, umpinaisissa kuorissa piilossa lasten katseilta, tulvivat nyt postiluukuista avoimesti koko perheen selattavaksi kaikkine lääkärileikki- ja kumiasuineen.

”Siis mä oon NIIN syyllinen. Haluisitsä pistää mut rautoihin ja esitellä sun asetta?”

”Kas hei, Kapteeni Koukku. Mulla ois pari ideaa mihin me voitas kokeilla tota sun koukkuas. Ja hei, se ei sitten liity taulujen ripustamiseen.”

”Graauuh, mä oon naarasleijona. Yritä kesyttää mut, mutta varo, mä saatan raapia syviä naarmuja sun selkään.”

”Moi, mä oon nörtti. Oon aina ollu tosi hyvä biologiassa. Erityisesti ihmisbiologiassa. Niinku lisääntymisessä.”

”Siis virallisestihan mä oon viemässä näitä pikkuleipiä ja maitokannua mun isoäidille. Mut kyllä näistä kannuista riittää varmasti sullekin.”

”Mä en koskaan tajunnu alkuperäistä Robin Hoodia, ku se anto vaan köyhille. Mä annan kyllä kaikille.”

”Hei, olen urologiselle osastolle palkattu uusi hoitajatar, että ota vaan ihan reippaasti ne housut pois. Onko teillä ollut minkälaisia oireita? Paineentunnetta? Puristusta?”

”Puhtaus on erikoisalaani. Olisiko herra pikaisen imuroinnin tarpeessa?”

 

Mutta onneksi tässäkin irstaudenlajissa vallitsee tasa-arvo. On niitä fantasia-asuja nimittäin suunniteltu miehillekin. Kyllä tällaisissa tamineissa kulkevissa miehissä vaativimmankin naisen silmä lepää:

 

Tasan ei käy onnenlahjat ei.

 

Kuvat: www.partycity.com

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.