Ärsyttävät rakkauspäivitykset

Jatkuvaa rakkauden ja parisuhteen hehkuttamista Facebookissa pidetään yhtenä sosiaalisen median ärsyttävimmistä ilmiöistä. Itse en siirappisista rakkaudentunnustuksista varsinaisesti ärsyynny, mutta jatkuva julkikuhertelu ja todistelu parisuhteen onnesta herättää minussa lähinnä epäilyksiä parisuhteen todellisesta tolasta.

Amerikkalainen tutkimus kuitenkin kumoaa epäilykseni. Sen mukaan kun ne Facebookissa päivittäin rakkauttaan julistavat ja pariselfieitä julkaisevat kyyhkyläiset ovat itse asiassa onnellisempia parisuhteessaan kuin me, jotka rustaamme päivityksiä pääasiassa vallitsevista sääolosuhteista ja lounasravintolan tarjonnasta.

Kun kerran onni ja rakkaus on niin pienestä kiinni, päätin (v)ihastuttaa Facebook-ystäviäni kokonaisen viikon ruusunnupuntuoksuisilla rakkauspäivityksillä. Ja koska rakkauden määrä on suoraan verrannollinen levikin laajuuteen, päätin jakaa rakkaudentunnustukset koko internetin kanssa.

 

Ärsyttävät rakkauspäivitykset, osa 1: Ihana oli tänäkin aamuna herätä oman kullan vierestä, yhdessä kuolatulta tyynyltä. ❤  Ei muuta ku tyyny ympäri ja hetki lisää laatuaikaa kuivalla alustalla. Suunniteltiin siinä taas vähä yhteistä tulevaisuuttaki, niinku mitä syötäis tänään. On niin ihanaa, ku halutaan elämältä samoja asioita, kanapihviä! ❤ Käytiin tossa vähän aamulla ylämäkipyöräilemässäkin yhdessä ja oksennettiin maitohappoja samaan lätäkköön! Nyt sitte vaan ootan, että mies tulis töistä, ku mulla on niin ikävä sitä enkä malttais oottaa sitä yhteistä kanapihviä!!!! Ei olla nähty kohta pariin tuntiin!!! ❤

Ärsyttävät rakkauspäivitykset, osa 2: Perjantai! Ihanaa kun on viikonloppu edessä ja voidaan olla rakkaan kanssa kaksi päivää yhdessä tauottomasti! ❤ Saa nähdä, että mennäänkö ees mihinkään tai tehäänkö mitään vai ollaaks vaan. Meillä ku on niin syvä henkinen yhteys, ettei meidän tarvii ees puhua mitään. ❤ Kerranki mies nukku kaks viikkoo sohvalla eikä puhunu sanaakaan ja silti oon melko varma, et tiiän mitä se aatteli! Mua tietty, ja sitä miten ihanan helppoo meidän on olla yhessä! ❤

Ärsyttävät rakkauspäivitykset, osa 3: Nyt kun on tää Temptation Island ja kaikkee, niin me aateltiin sit kans laittaa meidän parisuhde ihan äärimmäiseen testiin. Lähdettiin siis Ikeaan, pariskuntana.

No siellä Ikeassahan sitten tapahtui sellaisia asioita, joita puitiin jo heti parkkipaikalla ja kyllä siinä tuli mieleen sekin, että mitenhän me nyt tästä jatketaan sit eteenpäin. En haluu noita tapahtumia sen tarkemmin alkaa julkisesti ruotimaan, mut voin nyt sen verran kuitenkin paljastaa, että kyllä siihen kolmansia osapuolia liittyi aika montakin, etenkin siellä kassojen läheisyydessä. Mut sit ku oltiin päästy sieltä pois ja oltu hetki ihan kaksin niin päätettiin, että kyllä me tästäkin selvitään, yhdessä. ❤ ❤ ❤ Nyt ku ollaan selvitty Ikeasta, meidän rakkaus selvii mistä vaan. ❤ ❤ ❤

Ärsyttävät rakkauspäivitykset, osa 4: Siis musta on nii ihanaa dokumentoida meidän rakkaustarinaa 389 päivää vuodes!! ❤ ❤ Tänäänki on otettu kymmenisen pariselfietä, ihan semmosissa arkisissa tilanteissa niinku pottuja kuorimassa, bensiksellä ja roskia viemässä. ❤ ❤

Mun suosikki on kuitenki tää tämmönen aito hetki, ihan vaan ku söpösteltii sohvannurkassa illalla. ❤ Kivasti pääs meidän Pikku-Kaukokin kuvaan, se kun aina köllii meidän välissä. ❤ ❤ Vain me kolme, mun känny ja 6530 Instagram-seuraajaa. ❤ ❤ Niin intiimii!!

 

Ärsyttävät rakkauspäivitykset, osa 5: Tässä sitä taas vietetään laatuaikaa meidän omassa rakkaudenpesässä. ❤ ❤ Syötiin just karkkia ja sipsiä ja otettiin jälkkäriks hampparit. ❤ ❤ Ihanaa, ku parisuhteessa kaikki se, joka sinkkuna oli läskiä, on nyt ihanaa naisellista pehmeyttä. ❤ ❤ Eikä yhtään haittaa, vaikka sitä tulee joka kuukausi neljästä viiteen kiloon lisää, ku pitäähän sitä nyt muotoja olla. ❤ ❤ Hyvä vaa, et on jotain jolla tukkii oviaukon jos toinen yrittää vaikka karata. ❤ ❤ Haleja ja pusuja kaikille meiltä!!!!

Ärsyttävät rakkauspäivitykset, osa 6: Hihihihi, mäpä aion nyt kertoo jotain tosi intiimii, ku tiiän, et kuitenki kaikkii mun 2543 fesekaverii kiinnostaa. Thihihihi… Mut siis juu, me ollaan nyt löydetty sellanen juttu ku etätantraseksi hihihihi. ❤ ❤ Sillä voi tosi kivasti yllättää toisen kesken työpäivän. Hihihihihi ❤ ❤ ❤ Tänäänki mies oli kuulemma melkee tukehtunu palaveripullaan hihihihihihi. ❤ ❤ Mä niin suosittelen tätä kaikille kiireisille pareille, mut älkää kuitenkaa unohtako ehkäsyy, koska siis pyhä henkihän voi olla tosi arvaamaton. Hihihihihi ❤ ❤

Ärsyttävät rakkauspäivitykset, osa 7: Päätettiin lähtee kullan kans sellaiselle Seiska-lehdestä tutulle lemmenlomalle. ❤ ❤ Siihen sellaseenhan kuuluu intohimoa, mustasukkaisuuskohtauksia, kännisekoilua, baaritappeluita, ohhoh-mitkä-rusketusrajat, putkareissu, kolmiodraamaa, yllätysraskaus sekä myöhemmin yllätysvauva, ohhoh-nyt-näkyy-läpi-asuja, masennusta ja alkoholiongelmia, ghanalainen salarakas, suhdekiemuroita, jättituloja ja jättimenoja, Ilkka Kanerva, uudet silikonit sekä raivoisa ero ja paluu yhteen. Tästä tulee niin ihana reissu ❤ ❤ ❤ tuitui kaikki!

 

Että sellaista. Rakkaudentäyteisen viikon jälkeen voisin sanoa, että rakkauden ja onnen määrä ei ainakaan havaittavasti lisääntynyt. Sen sijaan olen melko varma, että Facebookin kaverilista kutistui viikon aikana ainakin parilla hengellä.

 

ps. Saattaa olla, että joitain tapahtumia on rakkauden maksimoimiseksi tekstissä dramatisoitu.
pps. Lue myös ärsyttävät liikuntapäivitykset!

 

 

 

17 kommenttia artikkeliin ”Ärsyttävät rakkauspäivitykset

  1. Voi vitsi, kun näitä sun postauksia on kiva lukea! Osaat kyllä kirjoittaa niin hyvin ja vieläpä hauskasti, että väkisinkin tulee hyvälle tuulelle. Jatkathan samaan malliin!?!

    Tykkää

  2. Hahha,niin pitka kirjoitus etta tuli jo mun rakasta ikava ja piti lopettaa lukeminen ja kayda halaamassa ja suukottamassa sita valilla. Sitten jatkoin lukemista ja rakkaaltani tulevien tekstareitten valilla sain koko jutun luettua.Meilla on ihan samanlaista, varmaan johtuu siita etta me suomalaiset naiset ansaitaan kaikki meille kuuluva hellyys ja rakkaus. Voi kun ihana juttu,oikeesti!!! Tui tui sinne!!

    Tykkää

Asiallista kommentointia, kiitos!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.