Seitsemän vuoden kriisi – taas!

Tässä kun tulee pian kymmenen vuotta täyteen siitä, kun korvasin miehen lusikat omillani, kuvittelin sen kuuluisan seitsemän vuoden kriisin nyt ainakin olevan historiaa. Vaan toisin kävi. Valistunut Amerikan naapurini nimittäin tiesi kertoa, että se todellinen, kaikista hirmuisin, turmiollisin ja hermojaraastavin kriisi iskee seitsemän avioliittovuoden jälkeen! Ja koska tuomarin julistuksesta tuli viime joulukuussa kuluneeksi ne maagiset seitsemän vuotta, elämme ilmeisesti aikaa, jolloin ne kaikkein karmeimmatkin kauhuskenaariot saattavat käydä toteen.

Selviytymissuunnitelmaa kriisivuodelle laatiessamme, kävimme miehen kanssa yhdessä läpi muutamia sellaisia pikkuasioita, jotka saattaisivat näinä vaikeina aikoina johtaa kriisiin ja lusikoiden jakamiseen.

Kriisin paikka

Mies kasvattaisi hiukset

Rakkaus voi olla hiuskarvan varassa. Olen nainut kaljun, en mitään Fabiota.

Vaimo penkkaa enemmän kuin mies

En edes tiedä mitä tällaisen asetelman takana olisi, mutta en pidä siitä.

Ostamme Toyota Corollan

Tässä vaiheessa olemme kadottaneet itsemme, arvomme ja sielumme.

Ei enää pusuja töihin lähtiessä

Siinä vaiheessa, kun ei ovella enää vaihdeta pusuja, on suhde kriisissä tai toisella ebola. Kummastakaan ei seuraa mitään hyvää.

Vaimo pukeutuu mummokalsareihin

Mies näkee harvoin painajaisia, mutta silloin kun näkee, niissä liihottaa Sloggin puuterinvärisiin mummokalsareihin verhottu ahteri.

Vaimo vastaa ruokahuollosta

Vaimon satunnaiset kokkailut eivät vielä tapa, mutta jos vaimon sapuskoilla pitäisi elää viikkoja, iskisi nälänhätä. Ja se olisi kriisi se.

Vaimo laihtuu liikaa

Mies on nainut amazonin eikä mitään rimpulaa.

Skientologiksi kääntyminen

Periaatteessa perheessämme vallitsee uskonvapaus, mutta jommankumman ryhtyessä veljeilemään ufomiesten kanssa, saattaisi mustasukkaisuus nostaa rumaa päätään.

Tupakointi

Haise vaikka Menneniltä, mutta älä tuhkakupilta.

Mennenin käyttö

Perun edellisen, polta vaikka pilveä, kunhan et haise Menneniltä.

 

Mikäs teidän perheessä aiheuttaisi kriisin?

 

7 kommenttia artikkeliin ”Seitsemän vuoden kriisi – taas!

 1. Mä en kestäisi, että mies ei haluaisi jostain syystä kävellä ihmisten ilmoilla käsi kädessä. Siitä on tullut jotenkin niin luonteva tapa vuosien saatossa, että mä varmaan kuihtuisin pois jos mies ei enää jostain syystä tykkäisi siitä 😀 Tosin siinä vaiheessa olisi varmaan vähän isompiakin ongelmia jos näin tapahtuisi.

  Asia mitä en voisi kestää päivääkään, olisi ehdottomasti miehen kotona tissuttelu. En halua ikinä nähdä siippaani nojatuolissa yksi kaljatölkki kourassa ja salkullinen lisää vieressä. ”Salaa” juominen olisi myöskin asia joka olisi kriisi isolla K:lla. Parikymppisenä kun pääsin kotoa omilleni, päätin etten sellaista menoa halua katsoa enää ikinä.

  Ja ne puuterinväriset maxi-Sloggit saa mullakin aikaan kylmiä väreitä…hrr.. Siihen aikaan (lapsena) kun en vielä paremmasta tiennyt ja äiti osti alkkarini, oli kotiintuomisina nuo nimenomaiset hirvitykset. Onneksi sitten 12-vuotiaana käsitin, että maailmassa on ihan oikeita ja kauniita alusvaatteita 😀

  Tykkää

  • No juu, kyllä näytettäisiin täälläkin ovea suuntaan ja toiseen jos jompikumpi alkaisi hengata illat kaljatölkki kädessä.
   Mutta hei, täällä näkee pariskuntia, jotka LENKKEILEE käsi kädessä. On muuten hankalan näköistä touhua, kaksi eri mittaista ihmistä yrittää hölkätä tasa-askellusta ja pitää kädestä kiinni 😀

   Tykkää

 2. Jos mies viettäisi enemmän aikaa peilin edessä kuin minä! Yksi piirteistä mihin miehessäni ihastuin oli hänen välinpitämätön suhtautumisensa merkkivaatteisiin/ulkonäköön.

  Ja täällä sama homma: nääntyisimme nälkään jos minun kokkailuillani pitäisi elää…

  Tykkää

 3. Jos mies ajaisi partansa pois, rakastan partavia miehiä 🙂 Toki kokeilu mielessä voisi kerran ajaa, että voitaisiin yhdessä nauraa pikkupoikaa joka paljastuisi parran alta. Minulle asetettu toive on pitkät hiukset, onneksi se on ollut tyylini yhtä kokeilu kertaa lukuunottamatta. Pinnalliset vaatimukset rajoittuvat onneksi näihin spekseihin.

  Tykkää

Asiallista kommentointia, kiitos!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.